Milyen típusú szexben vagy a legjobb – a csillagjegyed alapján?

Ne hagyd ki!,Szex(i)

Hogyan gyújtják fel a csillagok a lepedőt. Kívántad valaha, hogy testen kívüli megtapasztalásod legyen?

Csúcs lenne magunkat egy teljesen új nézőpontból szemlélni. Milyen lenne, ha látnád magad szex közben? Képzeld el, hogy látod magad amint valami nagyon bensőséges és személyes dolgot csinálsz.

Remélhetőleg olyannak látod magad, aki nem csak kapni, de adni is szeret. Teljes tudatában vagy annak, mi izgat fel téged és mi a partneredet? Vannak olyan technikák és ötletek, amiket az évek alatt megismertél és alkalmazol a hálószobádban a kirobbanó siker érdekében?

Legtöbbször nem vagyunk tudatában, milyenek is vagyunk szex közben. Tudod, hogy élvezed, és hogy még senki nem panaszkodott. Mivel nem igazán tudunk önmagunkkal lefeküdni, így bíznunk kell benne, tudjuk, mit szeretnénk, és hogyan kapjuk meg.

2295-b

Lehetnek olyan dolgok, amiket még magad elől is rejtegetni próbálsz. Vannak olyan fantáziálásaid, amiket még soha nem próbáltál, és van a lényednek egy olyan része, ami meghalna azért, hogy kipróbálhassa? Bármennyire is azt gondoljuk, hogy jól ismerjük magunkat, nem tudhatunk mindent, ezért is olyan népszerű az asztrológia. Szeretjük tudni ki jellemző ránk és melyek azok dolgok, amikben jók vagyunk, bár nem is sejtettük.

Talán jó vagy egy bizonyos szex fajtában és nem is tudsz róla, de a csillagok tudják. Az asztrológia el tud mondani adott csillagjegyben született emberekről olyan információkat, amelyek talán ránk is érvényesek lehetnek. Megismerni a belső lényünket mindig nagy segítség és nagyon szórakoztató is.

Az asztrológia segít mélyebben megismerni az életünk szereplőit. Tudni, hogy egy adott csillagjegyben született ember hogyan viselkedik, segíthet a vele való kapcsolatunkban, és tudni mi hogyan viselkedünk, segít önmagunk mélyebb megismerésében. Itt olvashatod milyen típusú szexben vagy a legjobb – a csillagjegyed szerint.

KOS (Március 19 – Április 21) Te a legjobban az erkölcstelen, mocskos szexet élvezed

A Kosok nem rajonganak az előjátékért, szeretnek rögtön a közepébe vágni. Te egy igazi adakozó vagy, ha szexről van szó, de ez nem jelenti azt, hogy nem óhajtod megkapni a neked kijáró figyelmet. A szex számodra egy nagyszerű testmozgás, főleg ha te irányítasz. Amennyiben van választásod a szenvedélyes, kissé kemény szexet részesíted előnyben a gyengéd szeretkezéssel szemben.

BIKA (Április 20 – Május 20) Te legjobban adni szeretsz

Bikaként képtelen vagy teljesen élvezni a szexet addig, amíg nem vagy biztos abban, hogy a partnerednek fantasztikus élményben van része. A szex számodra ugyanannyira testi, mint lelki kapcsolat. Számodra nem létezik a ”pikk-pakk csapjuk össze, ennyi volt, köszönöm”, te szeretsz lassan haladni, kiélvezve minden érintést, megízlelni minden cirógatást.

IKREK (Május 21 – Június 20) Te a szexben a meglepetéseket szereted

Az Ikrek gyűlölnek mindent, ami unalmas, és ez alól a szex sem kivétel. Ha ez szerepjátékkal, fantáziálással vagy egyszerre több partnerrel jár, annál jobb. Te egyfajta csodabogár vagy az ágyban az tuti, de kit izgat? A szex veled szórakoztató és felejthetetlen.

RÁK (Június 21 – Július 22) Te a szerelmes szexben vagy a legjobb

A Rákok nagyon szeretetteljesek és szinte mindent meg akarnak tenni a partnerüknek, szóval nem meglepő, hogy hajlamosak magukat alárendelni a másiknak. Nem kedvelik az egy éjszakás kalandokat, mert nekik fontos az igazi törődés és a bizalom.

E miatt a kötelék miatt egy rák több mint hajlandó új dolgokat kipróbálni. Te meg akarod mutatni a partnerednek mennyire szereted, és ezt remekül ki tudod fejezni szex-szel.

OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22) Te abban a szexben vagy a legjobb, ahol irányíthatsz

Az oroszlánok tudják, hogy fantasztikus szeretők, és büszkék is erre a képességükre. Azt akarják, hogy mindkét fél jól érezze magát, azt azonban nem viselik el, ha megmondják nekik, mit tegyenek. Ők tudják, mit akar a partnerük, mint ahogy azt is, ők mit akarnak. Hagyd az irányítást az Oroszlánra és mindkettőtöknek életetek legforróbb szexuális élményében lesz része.

SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22) Te nagyszerű vagy a ”teljes csomag” szexben

A Szüzek a részletek mesterei, ami nagyon jól jön, ha szexről van szó, ugyanis pontosan emlékeznek arra, mit szeret és mit nem a partnerük. Folyton kísérleteznek, ám h nem a kívánt visszajelzést kapják, azt megjegyzik és azonnal tovább lépnek. A Szüzek talán nem szeretik az alkalmi szexet, viszont a szexet igenis szeretik… nagyon is.

MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22) Te a lassú, elnyújtott szex mestere vagy

A mérlegeknek idő kell a szexben és a partnerüknek ez nyereség. Semmit nem kapkodnak el, de ez nem azt jelenti, hogy olyan sok időre van szükségük, hogy elvesztik a lendületüket közben. Oh, nem, pont annyi idő kell nekik, hogy a vágyaidat a legvégsőkig fokozzák.

A Mérlegek mindig meggyőződnek arról, hogy mindkét fél teljesen kielégült. Egy bónusz pont, ha méltatni akarjuk a Mérlegeket, hogy kedvencük az orális szex.

SKORPIÓ (Október 22 – November 21) Te akkor vagy a legjobb, ha minden érzékszervre szükség van

Ők szeretik érinteni, ízlelni, szagolni és látni a partnerüket. A Skorpióknak erős nemi vágyuk van és kevés félelmük. Minden, amit tesznek az heves, így a szex a Skorpióval lehet verekedős, karmolós, fetisiszta, perverz vagy haj húzogatós. Skorpióként a partnerednek egy vad vágtát, egy átfogó szexuális élményt ígérsz.

NYILAS (November 22 – December 21) Te a spontán szexben vagy jó

A Nyilasok nagyon kreatívak és szeretik változtatni a dolgokat, így a partnereiket gyakran meglepik váratlan, gyors menetekkel, kreatív pózokkal esetleg vagy új helyek kipróbálásával. Minden alkalom első alkalomnak tűnik, mert ők utálják a megszokást és az egyhangúságot.

BAK (December 22 – Január 19) Te a jelentőségteljes szexben vagy a legjobb

A szex nem csak a ”megszerzésről” szól a Bakoknak; ők azt szeretnék, hogy minden érintett fél teljesen elégedett legyen, érzelmi téren is. Nem szereted az alkalmi szexet, mint ahogy soha nem kezeled mások érzéseit vagy a sajátodat pillanatnyi szeszélyként. Nehezedre esik különválasztani a szexet a szerelemtől.

VÍZÖNTŐ (Január 20 – Február 18) Te minden szexben jó vagy

A szex egy Vízöntővel elképesztően szórakoztató tud lenni, mert szinte mindenre nyitottak, beleértve a játékokat, merész pozíciókat és extra partnereket. A Vízöntők nagyon nyitott gondolkodásúak és ezen minőség megnyilvánul akkor is, ha szexről van szó. Ha te egy Vízöntő vagy szereted megtenni az első lépést és irányítani a szexuális játékot.

HALAK (Február 19 – Március 20) Számodra  a szex – mint minden más az életükben – érzelmi ügy.

Halak érzéki és kreatív szerető, aki nagyon szereti a játékos szexet és az erotikus fantáziálgatást.
Bármennyire is szégyenlős a Halak, a hálószobába nem viszi be a félénkségét. A Halaknak nagy a szexéhsége, és azt szereti, ha a dolgok rugalmasak és változatosak. Ha a szeretője valóra tudja váltani a Halak fantáziáit, akkor egész éjszaka első osztályú kiszolgálásban fog részesülni.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!