Küldetés

Több, mint egy átváltoztatás a saját igényeid szerint!

Mi nem egy napra szeretnénk változást adni a külsődben, hanem kihozzuk azt a belső lelki erőt, és kisugárzást belőled, ami mindig is benned volt. Minden Nőnek, ahogy neked is van egy vízió a fejedben, hogy milyen szeretnél lenni, ugye?

Jó hírünk van! Ahogy a fejedben megvan, hogy milyen szeretnél lenni, azt el is tudod érni, lehet, hogy éppen erre a programra van szükséged ahhoz, hogy elindulj azon az úton, ami a célod felé visz. Nálunk megkaphatod, mind külsőleg, mind belsőleg azt a támogatást, amivel ízig-vérig Nőként érezheted magad, szexisebb leszel, és ami nem utolsó szempont, hogy hódítani fogsz a kisugárzásoddal, amit a Párod is értékelni fog.

Az Angels By Baci program segíthet megtalálni önmagadat, javítani a párkapcsolatodat, ha szingli vagy, akkor segítünk, hogy könnyebben megtaláld álmaid Pasiját, szakembereink segítségével. Tudjuk, hogy könnyű azt mondani: fogyjál le! De valamiért nem mindig sikerül, ugye? Humánkineziológusunktól választ kapsz mindenre, amiről eddig talán még nem is hallottál, hogy mi minden befolyásolja, és kudarcba dönti, a lelkesen elkezdett fogyókúrádat! És ami Nőként nem elhanyagolható, az a formás és szexis alak, amiben profi edzőnk segít.

Végül mindazt, amit, a program alatt kihoztunk belőled profi fotósunk lencsevégre kapja fodrászunk és, sminkesünk profi munkájának segítségével. Garantáljuk, hogy a program alatt folyamatosan nőni fog az önbizalmad, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb leszel, és büszke Nőként fogod viselni a Baci Lingerie fehérnemű, szexisebb darabjait is!

Rólunk

Célunk, hogy elővarázsoljuk az igazi Nőiességed, ami benned is ott lapul. Testi-lelki feltöltődést, önbizalmat, energiát, formásabb külsőt, szexisebb mozgást adunk a mindennapi életedhez, profi, elismert szakembereink segítségével mindezt közvetlen, és barátságos környezetben.

Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy megtaláld a számodra megfelelőt, mind anyagi, mind igény szempontból. Bármilyen egyedi kérésednek, megpróbálunk eleget tenni, hisz arra törekszünk, hogy elégedetten, boldogan távozz tőlünk. Nincs más dolgod, minthogy eldöntsd: akarsz-e változtatni? Egy cseppnyi akarat is elég ahhoz, hogy magad mögött hagyd az eddigi szokásaidat, problémáidat, kilépj a komfort zónádból, és elindulj egy új élet kapuján. A csomagjaink menüpontban kiválaszthatod, a hozzád illő programot, és a jelentkezési lapot kitöltve azt eljuttasd hozzánk, ezután felvesszük Veled a kapcsolatot.

Programunk menete

Miután megadtad a jelentkezési lapon az elérhetőségedet, és az általad kiválasztott csomagot, mi felvesszük veled a kapcsolatot, megbeszélünk egy személyes konzultációra időpontot, ahol egyeztetjük és felmérjük igényeidet, esetleges problémáidat, amire a program során megoldást kaphatsz. Arra törekszünk, hogy mindenben megkaphasd a maximumot, és  Angyalként szárnyalj el tőlünk.

Amit még fontos tudnod!

Az első konzultáció minden esetben ingyenesek, és a csomag áraink tájékoztató jellegűek, mindent Te döntesz el, mi hozzád igazodunk.

Nem kell tartanod attól sem, hogy férfi a fotós, mert csak csajokkal dolgozunk, olyanokkal, akik kedvesek, segítőkészek, közvetlenek, és mindenben a Te kérésedet fogják teljesíteni, valamint a program alatt az önbizalmadat erősíteni!

Soha ne gondold, hogy ha van egy kis felesleg rajtad, akkor már azt szégyellni kell! Valakinek kimondottan jól áll, de mi mindent megteszünk azért, hogy ha ilyen problémád is van, abban a maximális segítséget, támogatást, információt megkapd ahhoz, hogy olyan legyél, amilyen szeretnél!

Tőlünk csak bíztatást, maximális támogatást, elismerést, hasznos információkat, testi – lelki feltöltődést kaphatsz!

Várunk szeretettel,

Angels by Baci Team

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!