Gyakori kérdések

A lakhelyemen is szerveznek partikat?

Bár a világ több részén már működnek a partik Magyarországon csak most kezdünk és a tanácsadóhálózatunkat még csak építjük. Lefedjük a Nyugat-Dunántúl területét, Budapestet és környékét és naponta bővülünk. De a tanácsadóink el tudnak utazni az ország többi részébe is, ezért bátran rendeld meg a saját Angel’s Party-dat bárhol is laksz, a többit megbeszéljük. Ezenkívül amennyiben tetszik a koncepciónk, legyél Te is a tanácsadónk és rendelj partit a saját régiódban!

 

Mennyi ideig tart egy Baci Angel’s Party?

Egy Baci Angel’s Party az elejétől a végéig körülbelül 1,5-2 óráig tart. Általában este hétkor- nyolckor kezdünk, ami a Te szórakoztató partid számára az ideális időpont. Természetesen napközben is lehet Baci Angel’s Party-t rendezni, ez csak a Te kívánságodon múlik. Az este tartama attól függ, hogy első vagy ismételt partiról van-e szó. Minden esetben új dolgokat ismerhettek meg, egy igazán humoros és közvetlen hangulatú estén.

 

Mennyibe kerül egy Baci Girls Party?

A Baci Girls Party minden esetben, termékben levásárolható parti. Egyetlen dolog, amire megkérjük a háziasszonyt az a meghívott barátnők megvendégelése. Ezenkívül Téged, mint a Baci Girls Party háziasszonyát a vendégszeretetéért megjutalmazzuk a Baci Angel’s Party-ján leadott megrendelések forgalmának százalékával. Lehet, hogy így majd a Te megrendelésed teljesen ingyen lesz!

 

Hogyan biztosítsam, hogy eljöjjön legalább 5-7 lány/hölgy?

Ha esetleg nem tudsz meghívni több mint 5-7 barátnőt, kérd meg őket, hogy ők is hozzák el a barátnőiket. Amennyiben a visszaigazolt vendégek száma kevesebb, mint 5-7, a tanácsadó (üzletasszony) eldöntheti, hogy a tervezett parti időpontját átteszik egy másik időpontra, hogy sikerüljön meghívnod a kért minimális számú résztvevőt.

 

Meg van határozva valamilyen minimális értékű vásárlás?

A vásárlás minimális összege nincs meghatározva. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy azok a hölgyek is, akik nem terveztek semmilyen  vásárlását, örömmel választanak a széles árukínálatunkból.

 

Mikor kézbesítik a megrendelt árut?

Az árut mindig a háziasszonynak kézbesítjük, legkésőbb 2 munkanapon belül, amikor a tanácsadónő megkapja a partiján megrendelt áru teljes értékét. Általában azonban az árut még hamarabb szállítjuk.

A meghívott hölgyek egyes megrendeléseit a háziasszony barátnők szerint egyenként elkülönítve, diszkrét kis csomagokban kapja, így aztán mindenki megőrizheti a titkát, mit is választott az exkluzív termékeinkből.

Ugyanakkor, ha nics türelmed várni, tanácsadónknál levő készletből azonnal választhatsz, és a partiról már magaddal is viheted.

 

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!