A szexi üzenetváltás 9 alapszabálya

Ne hagyd ki!,Szex(i)

Tuti, hogy mindketten élvezni fogjátok, ha sikerül ezeket betartanotok!

9. Nem konfliktuskezelésre való

A szex a feszültség oldásának egyik legtökéletesebb módja. Nincs is annál jobb, mint amikor egy veszekedés kellős közepén rádöbbentek, hogy mekkora butaság az egész szóváltás ahhoz képest, hogy mennyire kívánjátok egymást.

A szexting viszont más, mert többnyire furcsán és esetlenül veszi ki magát, ha az egyik üzenetben még kardot rántasz, a következőben pedig közlöd, hogy amúgy nincs rajtad bugyi.

2. A pasinak is megvan a komfortzónája

Hamar rájöhetsz, hogy a célszemély mit szeret olvasni és mit nem. Nem kell túlgondolni a dolgot, hiszen csupán annyi a lényeg, hogy amit írsz, ne legyen ellentmondásban az ízlésével. Egyébként írásban és a gyakorlatban is bármi és minden elfogadott, ami mindkettőtöknek jó!

2228 a

3. Munka közben lehetőleg ne!

Bár rendkívül izgalmasnak tűnhet maga az ötlet, valójában nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatod vele. Akár azzal, hogy valaki éppen rálát a telefon kijelzőjére, vagy pedig olyan állapotba kerül az üzeneted láttán, ami ellehetetleníti, hogy normálisan végezze a dolgát.

Persze, a helyzetet árnyalja, hogy az illető milyen területen dolgozik és milyen beosztásban van, mert olykor beleférhet egy kis kaland.

4. Ne mentsd el az üzeneteket és a fotókat!

Óriási lehet a kísértés, hogy külön helyen őrizgesd a szexi üzeneteket, hiszen olyan jó nézegetni és olvasgatni őket. Viszont hiába egyértelmű, hogy senki mással nem akarod megosztani őket, mert minél több helyen tárolod, annál nagyobb a veszély, hogy rossz kezekbe kerülnek.

Ehhez természetesen gondold végig, előfordul-e, hogy akár csak egy pillanatra is kölcsönadod a telefonodat valakinek. Ha igen a válasz, eleve túl nagy lenne a kockázat.

5. Beszéljétek meg a határokat!

Egyáltalán nem „öli meg a bulit”, ha előre lefektetitek a határokat, hogy melyikőtöknek mi fér bele ezen a téren. Bátran kérdezz rá, mit tartana izgatónak, és milyen helyzetben olvassa a legszívesebben a pikáns üzeneteidet! Nem garantált, hogy egyhuzamban a beszélgetés végére értek, elvégre jobb dolgotok is akadhat közben…

6. Legyél kreatív!

Sokan könnyebben kitárulkoznak, és jobban teret engednek a kísérletező hajlamnak írásban. Úgyhogy bátran engedd szabadjára a fantáziádat, s használj olyan szavakat is, amiket egyébként még eszedbe sem jutott kimondani! Önismereti gyakorlatnak sem utolsó tehát a szexting.

7. Legyél cseles!

Bátran fogalmazz kétértelműen, vagy éppen vesd be azokat a fantáziaképeket, amikről tudod, hogy biztos hatást érnek el! Arra is tehetsz utalást, hogy mi történik majd köztetek, amikor már nem csak üzenetváltásban érintkeztek. A női sejtelmesség és a szókimondás kombinációja az őrületbe fogja kergetni…

8. Fogalmazz lényegretörően!

A legszexibb üzenetek sohasem regény hosszúságúak. A Háború és béke terjedelme sajnos nem megfelelő erre a célra. Egyébként sem kell részletes körülírással bajlódnod: nevezz mindent a nevén, ahogy akció közben is tennéd!

9. Kétszer is ellenőrizd a címzettet!

Érdemes különösen odafigyelned arra, hogy kinek küldöd el a pikáns üzenetet. Számtalan legenda szól arról, hogy a szöveg véletlenül szülőnek, gyereknek, kollégának vagy éppen egy vadidegennek ment el – bár talán az utóbbi eset még a legszerencsésebb.

A tévedés lehetősége akkor is óriási, ha kontaktlistából választod ki a címzettet, hiszen nem túl nehéz eggyel lejjebb vagy feljebb nyomni…

 

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!