Ajándék kártya

Ajándékkártya Angyaloknak

A BACI LINGERIE gondol azokra a vásárlóira is, akik a világ legszexibb fehérneműjét kívánják ajándékozni, de bizonytalanok azt illetően, hogy melyik stílust vagy méretet is válasszák. Ezért a Baci Lingerie elkészítette a világ egyik legelegánsabb ajándékkártyáját. A díszcsomagolásban átnyújtott Baci Lingerie ajándékkártya legalább akkora örömet fog okozni a megajándékozottnak, mint maga a fehérnemű.

Baci Lingerie Ajándékkártya

Az ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig vásárolhat a Baci Lingerie választékából egy alkalommal.
Fizetéskor a kártya névértéke beszámít az adott vásárlás összegébe. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként. Amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.

BACI ajándékkártya

Ajándékkártyáink névértéke: 5.000 Ft, 10.000 Ft, 25.000 Ft és 50.000 Ft.

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.
A Baci Lingerie nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható. Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a Baci Lingerie márkaüzletekben, érhető el, illetve az a kártyán is feltüntetésre kerül.

További információk:

  • a Baci Lingerie Vevőszolgálati számán: +36 70 6215 750,
  • vagy érdeklődjön az info@baci-lingerie.hu címen!

 

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!