A Baci Angels Party tanácsadói

A Baci Angels Party tanácsadója egy hétköznapi, kedves, nyitott és reprezentatív nő, aki simán beillene a barátnői közé. Teljesen normálisan néz ki, és remek a humorérzéke. Gondoskodik a szórakoztató, és kellemes, színvonalas prezentációról! A Baci Angel’s Party minden tanácsadója tudja, mi a ragyogó parti titka.

Te is a tanácsadónk szeretnél lenni? Töltsd ki ezt az űrlapot, és felvesszük Veled a kapcsolatot.

 

Mihez kell tanácsadóként értenem?

A Baci Lingerie magas professzionális szinten álló, megbízható szervezet, mely nagy tapasztalattal rendelkezik.

Nem csak ügyfeleinkről, a tanácsadóinkról is jól gondoskodunk. Egy remek csapat tagja leszel, melyben nem csak azért leszel ott, hogy kitöltsd a létszámot, de a munkádat valóban élvezni is fogod.

A Baci Angels Party tanácsadójaként fantasztikus munkád lesz, tele szórakozással és emberekkel való kommunikációval. A munkában töltött időről egyedül Te döntesz. Egyedül Te döntesz, hogy heti hány estét állsz a partirendezés rendelkezésére. Kellemes és változatos munkára teszel szert, mely akár a jelenlegi munkád kellemes kiegészítése lehet, plusz kereset a GYES, vagy a tanulmányaid mellett, vagy elkezdheted a parti szervezést nagyban és ez lehet a főfoglalkozásod.

A kereseted magas lehet, mert igen érdekes jutalékot kínálunk. Csak rajtad múlik mennyi partit szervezel meg egy hónapban. Nem szükséges semmilyen kezdő beruházás, nem dolgozunk MLM rendszerben, tehát nem kell tanácsadókat beszervezned és az ő eladásaikból további jutalékra szert tenned. Egyszerűen csak végzed a munkádat – szórakoztató partikat szervezel a hölgyek számára, a tanácsadójuk leszel, információforrásuk, és nem utolsósorban az útjuk fehérneműk és kozmetikumok beszerzéséhez. A nők nagy többsége számára az értékesítésnek ez a formája sokkal elfogadhatóbb, mint a shopok látogatása.

Mihez kell Baci Angel’s Party tanácsadójaként értenem?

  • Ahhoz, hogy nálunk dolgozhass legalább 25 évesnek kell lenned.
  • Nélkülözhetetlen tulajdonságok, melyekkel tanácsadóinknak rendelkezniük kell,a humorérzék, pontosság, önállóság, jó szervezési és kommunikációs készség.
  • Az egyik szükséges feltétel a „B” kategóriás jogosítvány és a saját gépkocsi.

Fontos megjegyezni, hogy a legjobbak számára karrier lehetőséget kínálunk, mivel a Baci Girls Party növekedése elején áll, ami mindig rengeteg lehetőséget jelent.

Mit kínál nekem a Baci Angel’s Party?

A világ ezen a területen működő egyik legnagyobb cégének része vagyunk és ennek világos okai vannak. Ugyanis nem csak a klienseinkről, de a tanácsadóinkról is jól gondoskodunk.

A magyarországi tanácsadócsapat munkája épp csak kezdődik, ezért számodra fantasztikus lehetőséget jelent csatlakozni hozzánk a projekt elindításánál és elsőként megszerezni a hűséges ügyfeleit. Amerikai tanácsadóink éppen az állandó vevők széles portfoliójára a legbüszkébbek, akik évente rendelik meg a partijukat. És éppen erre a kedvező tapasztalatra, vagyis hogy az ügyfelek egymásnak adják át, akarunk alapozni Magyarországon is.

A jó referenciák, amikor a résztvevők egymásnak adják át a parti hírét, úgy ahogy a marketing beruházások is, a kiállításokon való részvétel, az egyedülálló projektre fordított médiafigyelem, stb. a kezdetektől biztosítják a Te számodra a parti szervezés lehetőségét akár közvetlenül a régiódban, ezzel megkönnyítve a karriered kezdetét.

Az igyekezetéért cserébe a következőket kínáljuk számodra:

  • nagyon attraktív kereset eladási jutalék formájában
  • kellemes környezet és egy professzionális csapat támogatása
  • változatos és szórakoztató munka– szó sincs MLM rendszerről
  • évente nagyszabású parti minden tanácsadónk részvételével
  • évközben stratégiai találkozásokat, melyeken megismerkedhetsz a kolléganőkkel, tapasztalatot cserélhetsz velük és élvezheted a kellemes hangulatot.

Rendszeresen különböző versenyeket hirdetünk, megajándékozzuk a tanácsadóinkat repülés órákkal, szépítő kezelésekkel, szauna belépőkkel, navigációs rendszerekkel, stb.

Megrendezzük az „Tanácsadók napját”. Ez egy évente megrendezett nagyon attraktív nagy parti, amikor mindannyian az egész országból összejövünk, és együtt szórakozunk. Remek szórakozással, ajándékokkal és meglepetésekkel teli nap, minden tanácsadónk számára. Csatlakozz hozzánk Te is.

Miért éppen a Baci Angel’s Party számára dolgozz?

Kezdő beruházás 0 Forint.

Pénzt egyáltalán nem kell beruháznod. Amit beruháznod kell az a lelkesedésed, a humorod és az időd.

Profik és egyediek vagyunk

Elsősorban a professzionalitása és az egyedisége miatt. A kiegészítő kereset csak ritkán tud olyan szórakoztató lenni, mint nálunk.

Továbbá a támogatásunk miatt, az egyértelműen legtöbb megszervezett parti miatt, a kellemes hangulat miatt, a termékválaszték, a trendet meghatározó termékválasztékunk miatt, a saját termékkollekció miatt, stb.

Nem szervezünk partikat sem a párok, sem a férfiak számára!

Megbecsüljük tanácsadóinkat

A rendszerünk nem az egyes tanácsadók franchise rendszerén alapszik, és így nem is kérünk tőled semmilyen kezdő beruházást. Nem várnak rád semmilyen rejtett költségek. Mi ruházunk beléd és nem akarunk téged kizsákmányolni.

.Interjú és gondolkodási idő

Amint kitöltöd a tanácsadók jelentkezési űrlapját, kapcsolatba lépünk Veled és egy rövid telefonbeszélgetést követően, mindkét fél érdeklődése esetén, meghívunk az irodánkba egy interjúra. Amennyiben ott is tetszünk majd egymásnak adunk számodra néhány nap gondolkodási időt, hogy biztos lehess abban, hogy az együttműködés, amelyre készülsz velünk, pontosan az, amit szeretnél és hosszútávon is megfelelőnek találod majd. Célunk egy stabil tanácsadócsapat kialakítása, melyben baráti és személyes kapcsolatok uralkodnak.

  1. kitöltendő
  2. érvényes e-mail cím
 

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!