Angels Party

A Baci Angel’s Party-ról

A Baci Angel’s Party egy exkluzív parti csak hölgyek részvételével! Üdvözöld otthonodban a barátnőidet és tanácsadónkat, aki bevezet a legérdekesebb fehérneműk, kozmetikumok és más termékek világába, melyeket imádni fogtok!

Parti csak hölgyeknek – éld át ezt az egyedülálló estét együtt a barátnőiddel!

A Baci Angel’s Party egy erős piaci márka sokéves hagyománnyal és erős háttérrel.
Maga mögött tudhatja a világ legnagyobb gyártóit és piaci szereplőit.
A Baci Angel’s Party eltörli a tabukat, és lehetővé teszi a hölgyek számára önmaguk és olyan új dolgok megismerését, melyekkel később a partnerével kicsit izgalmasabbá teheti kapcsolatát!

Akár háziasszony, akár résztvevő vagy tanácsadó kívánsz lenni, a Baci Angel’s Party kész teljesíteni minden kívánságodat és elvárásodat. A munkánk számunkra egyben küldetést és szórakozást jelent. Gyertek hát és szórakozzatok velünk!

Angels Party

Szórakoztató parti az otthonodban!

A Baci Anlgel’s Party-ra hívj meg legalább 5-7 barátnőt az otthonodba és már kezdődhet is a valóban vidám,kellemes, laza, izgalmas parti, melyre sokáig fogtok mosolyogva és örömmel emlékezni.

Az egyik spontán és barátságos tanácsadónőnk megmutatja a legújabb  fehérneműinket, kozmetikumainkat melyeket hölgyek válogattak speciálisan hölgyek számára a minőségük, hatékonyságuk, kinézetük és áruk alapján.

Angels Party

Hogyan rendelhetem meg a partit?

Megtetszett az ötlet, hogy rendezz egy partit és már tudod is, hogy mely barátnőidet hívnád meg, hogy remekül szórakozz velük egy ilyen különleges estén? Szeretnél megtudni valamit az fehérneműk trendjeiről és a saját bőrödön kipróbálni a különleges kozmetikumokat?

Akkor egyszerűen csak töltsd ki a megrendelési űrlapunkat és mi hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Mi történik a parti megrendelését követően?

A weboldalunkon található egyszerű megrendelési űrlap kitöltése után két munkanapon belül az egyik tanácsadónk felveszi Veled a kapcsolatot. Megbeszéli Veled a partiszervezés lehetőségeit az általad kiválasztott időpontban, esetleg megbeszélhet veled egy másik időpontot, melyet aztán már véglegesen lefoglal. Átbeszélitek az igényeket, a méreteket, és az ehhez kapcsolódó díjat is, mely 100%-ban levásárolható, tehát nem kerül plusz költségbe!

Egy – két nappal a Te Baci Angel’s Party-d időpontja előtt a tanácsadó újból kapcsolatba lép Veled, hogy megbizonyosodjon arról, nincsenek-e további kérdéseid és elegendő számú barátnőd igazolta-e vissza a partin való részvételt.

Amennyiben három munkanapon belül a tanácsadónőnk nem veszi fel Veled a kapcsolatot, úgy biztosan a technika ördöge szólt közbe és nem kaptuk meg a jelentkezésedet. Ilyen esetben lépj kapcsolatba a menedzserünkkel a +36 70 3645012 telefonszámon.

Választék és minőség

A Baci Angels  Party áruválasztéka

A termékek, melyeket a tanácsadónőnk bemutat számotokra valóban minden nő érdeklődését felkeltik.

A Baci Angel’s Party mögött a csábítás – világszerte elismert – egyik elsőszámú márkáján keresztül a világ legnagyobb fehérneműgyártója áll. Több évtizedes tapasztalat és szakértelem, évente több millió elégedett vásárló segít kialakítani és rendszeresen megújítani a választékot.

A termékek összeállításánál igyekeztünk mindenre gondolni, amire szükségetek lehet.

A szórakoztató és játékos vidám est folyamán megismerkedhettek izgalmas termékek széles választékával, melynek összetétele rendszeresen változik, hogy minden alkalommal valami újat választhass. A Baci Angel’s Party saját exkluzív fehérnemű, kozmetikai termékválasztékkal rendelkezik, melyet speciálisan a nők számára gyártottunk és válogattunk össze, így bármely hölgy megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A Baci Angels Party áruválaszték változása

A vevőink előszeretettel ismételten rendelnek tőlünk partit, mivel a termékválasztékunkat folyamatosan megújítjuk a legújabb trendek szerint. Nagyon valószínű, hogy nálatok is kialakul a hagyomány, hogy évente vagy akár félévente is rendeztek partikat a barátnőiddel.

Tehát, ha nyáron leteszteled a partinkat már ősszel további újdonságokból választhatsz nálunk. Ez az őszi sorozat igen üdvözölt színfoltja lehet a karácsonyi ajándékvásárlásnak is.

Speciális parti

Búcsú bulit, leánybúcsút vagy születésnapi partit szervezel, esetleg szeretnél otthonodban egy fehérnemű fotózást?

Ezekre a speciális estélyekre meglepetésekkel egyéb feltételeket határoztunk meg. A szokásos partik díjmentesek, de a fenti partik kivételt képeznek.

Az ilyen partik szervezése általában anyagilag igen megterhelő, következésképpen Te és a barátnőid a partin valószínűleg csak szimbolikus összeget költenek majd, a tanácsadónkat pedig inkább csak a partit színesítő szórakozásnak tekintik. Ez természetesen semmilyen gondot nem jelent számukra, de mivel a tanácsadóink a munkájukkal a megélhetésüket biztosítják, ezért gondoskodnunk kell arról, hogy ők is elégedettek legyenek.  A Parti egyedi áras, mely függ a személyek számától, távolságtól, a parti fajtájától, de minden esetben levásárolható az összeg! Kérj ajánlatot Tőlünk!

Gilrs’ Party

Célunk és küldetésünk

Többéves tapasztalattal rendelkezünk  fehérneműk és kozmetikumok értékesítése terén, és tisztában vagyunk azzal, hogy ez a kínálat egyre jobban érdekli a hölgyeket.

Éppen a nők panaszkodnak az ízléstelen klasszikus shopokra, és az internetes értékesítés kényelmetlenségére. Nemcsak hogy rendesen nem nézhetik meg és nem tapinthatják meg azt, amit vásárolnak, de abban sem lehetnek biztosak, hogy a termék szállítása diszkrét lesz majd. Biztosan nem szeretnéd, ha a megrendelt termékeket a postás adná át fülig erő mosollyal.

Nos, a Baci Lingerie üzletek (Aréna Plaza, Allee, Győr) már megoldást jelenthetnek minden fenti kifogásra, de ha a vásárlást mégis barátnőid társaságában pezsgős saját nappalidban szórakozva kívánjátok megtenni, akkor a Baci Angel’s Party a legkiválóbb megoldás.

Mi a termékeinket teljes diszkrécióval kézbesítjük, és amit szeretnek a hölgyek, hogy akár helyszínen is megvásárolható.

Mi tudjuk, mire van a nőknek szükségük, és mit akarnak, ezért egy új koncepcióval érkezünk Magyarországra – egy szórakoztató esttel, mely során a vásárlás inkább mellékesen történik.

Miért éppen Baci Angels Party-t szervezzek?

Miért fog majd Nektek annyira tetszeni ez a fantasztikusan szórakoztató parti?

  • A saját nappalidban szórakoztok egy pohár koktéllel vagy pezsgővel a kezetekben.
  • Csak a barátnőid vesznek körül, ezért ellazulhattok, szórakozhattok, megtudhattok valami újat és meg is oszthatjátok a tapasztalataitokat.
  • A partira férfiaknak belépni tilos, úgy hogy valóban nyíltan szórakozhatnak, úgy ahogy ezt csak nők tudják egymás között.
  • A termékekhez csak a partin juthatsz hozzá.
  • Megtapinthatod a legcsábítóbb fehérneműket, amelyeket valaha láttál.
  • Lehet, hogy találsz majd magad számára valami igazán érdekeset és izgalmasat.
  • De lehet, hogy a csábító termékeink  jelensége valami egészen új a számodra és egy teljesen új világot tár ki.

    Girls’ Party

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!