Angels Team

IMG_3985

Kiss Barbara – Főszerkesztő, D. Vezető, A Te személyi – lelki trénered
Közel 20 éve emberekkel foglalkozom, nagyrészt nőkkel. Nagyon szeretem az embereket, szeretek adni, és örömmel tölt el, hogy látom az elégedett arcokat, boldog mosolyokat. Azt gondolom, hogy a sok levél, amiket a programok elégedett résztvevőitől kapunk, minket igazol. (lásd: „Rólunk írtátok”)
Ritka jó és összetartó csapat vagyunk, bátran állíthatom, hogy nálunk mindenki megkapja, amire szüksége van. A fotósunk is a legprofibbak közül való, akinek szinte a kisujjában van minden mozdulat, tudja, hogy kinek mi az előnyős póz, a maximumot hozza ki a hölgyekből.
Pillanatok alatt feloldódnak a résztvevők, igazi magabiztos, önbizalommal teli nőként, fülig érő mosollyal távoznak, és viszik tovább a jó hírünket. Ennek köszönhető, hogy szinte már reklám nélkül is naponta jönnek a jelentkezők. Rengeteg Angels Party, és több száz különböző hölgy résztvevő után elmondhatom: Mi tudjuk, hogy mi kell egy Nőnek! (Legyen az párkapcsolati – szexuális probléma, munkahelyi stressz, önbizalomhiány, bármilyen testi – lelki változás, stb…)

Simonyi Fanni – Sminkes
Évek óta, szinte már hobbyként sminkelek. Nagyon szeretem a munkámat, és büszkén tölt el, hogy amikor belenéznek a hölgyek a tükörbe, látom az elégedett mosolyt az arcukon. Örülök, hogy adhatok egy pluszt, egyediséget mindenki szépségéhez.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/sfannimakeup/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARA-qOmMrIozqBv84fpV_M74G748Yj6K2iRM80zHXCyaZ-Yn4cOY1TRa0vCcKYbpw6La9NBMQALr2vex

Csató Heléna – Style fodrász
Több éves tapasztalattal rendelkezem, szeretem a kihívásokat. Örömmel tölt el, hogy tudok egy pluszt adni a hölgyeknek  azzal, hogy egyedi frizurát készíthetek, és feloldhatom azt a pici kis félelmet, ami normális egy ilyen fotózás előtt.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/csatohelenastyle

Adrienn – Profi fotós

Sándor Alexandra Valéria – újságíró, műfordító, kreatív webszakértő
Kétszeres ifjúsági Pulitzer-díjas és Szegő-díjas újságíró, szerkesztő, blogger és műfordító. Bien volt főszerkesztője és a Joy Magazin szerkesztője.
Sándor_Alexandra_Valéria

Plecskó Izabella  – Szexológus-tanácsadó, a Te tanácsadód.
Világéletemben érdeklődtem felszín alatti, láthatatlan csodák, így a lélek titkai iránt is: fontosnak éreztem a bennünk rejlő folyamatok mélyebb megismerését, megértését.
Idővel egyre komolyabban kezdtek foglalkoztatni azok a testi-lelki problémák, melyek még napjaink felvilágosult, szabadelvű világában is gyakran tabusítva maradnak. A szexualitás mindenki életében központi kérdés: célom a nemiséggel és szerelemmel kapcsolatos szemléletformálás és tanácsadás, ami által közelebb kerülhetsz az általad vágyott, harmonikusabb, öröm –és gyönyörteli élethez.
Plecskó Izabella

Kálmán Csilla –  Sportmodell versenyző
Jelenleg Győrben élek, ahol az ország top edzőtermében, dolgozom, mint személyi edző. Emellett angoltanár, valamint végzős jogász szakos hallgató vagyok. A sport gyermekkorom óta része az életemnek (tánc, aerobik), de versenyszerűen csak két éve kezdtem el vele foglalkozni. Legkiemelkedőbb eredményeim közt egy világbajnokságon szerzett 4. illetve 5. helyet és számos nemzetközi és magyarországi bajnokságon szerzett első, dobogós és abszolút bajnoki címet említenék.
Sportkarrierem beindulása óta számos weboldal arcaként, illetve közismert szépségszalonok szponzorált versenyzőjeként élem mindennapjaim. Versenyzők felkészítésével és pózoktatással, színpadi mozgás tanításával próbálom a tudásomat átadni azoknak, akik éreznek magukban kellő kitartást ahhoz, hogy kipróbálják magukat, mint fitnessz modell.
Kálmán Csilla

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!