3 tipp, hogy a Te szexed legyen számára a csúcs

Lelkierő,Szex(i)

Minden héten férfi szakértőnk Lodro Rinzler a férfi psziché legmélyére ás, hogy megtalálja számodra, és a párod számára a legjobb utat, ami életetek legklasszabb szexuális élményéhez vezet.

Ezen a héten Jeffel, Rodneyval, Cliffel és még pár sráccal ült le beszélgetni, hogy megtudja a tutit.

Légy magabiztos

Az “Így jártam anyátokkal” című sorozat egyik részében az átlagos pasi Mitch felfedi a trükkjét, hogyan csalja a nőket az ágyába – meztelenre vetkőzik és megvárja amíg besétálnak. „Az ebben rejlő színtiszta önbizalom inspiráló,” – mondja Rodney, aki azt is bevallja, hogy vele is ugyanezt csinálta egy lány.

„Randizgattam egy nővel néhány hétig. Amikor felmentünk a lakásomra, elnézést kértem, hogy ki kell mennem a mosdóba, és mikor visszaértem meztelenül elnyúlva várt az ágyamban. Azonnal beindultam.

Ossz meg velünk valami perverz dolgot

Nos, mindannyiunknak van egy olyan szokása az ágyban, ami egy kissé…erkölcstelen, de annyira jó. „Amikor elkezdtem randizni a barátnőmmel,” -meséli Jeff, „a szex közöttünk teljesen rendben volt. Ám három hét elteltével, az aktus hevében megmarkoltam a haját, amit, mint később elmondta, imádott.

Ez nem egy mindennapos dolog, de jó, hogy van egy ász a kabátujjamban, amit bármikor elő tudok húzni, hogy feltüzeljem.” Legtöbbünk azt hiszi, hogy a partnerünket taszítaná, ha hasonlóval próbálkoznánk, vagy elmondanánk neki, hogy szeretjük a mocskos beszédet vagy a fenekelést. Hagyd a párodra a kétkedés jogát: mondj el neki egy vagy két dolgot, ami beindít, és kellemesen meg fogsz lepődni.

Hagyd égve a villanyt

Cliff volt az első srác, aki erről beszélt, ám mindenki, aki aznap ott ült az asztalnál egyetértett vele. „Ágybabújtok, csókolóztok. Elkezdenek lekerülni a ruhák, és akkor…megkér, hogy kapcsold le a villanyt.”

„Ne!” – kiáltott fel Rodney megdöbbenve. „Ez csak azt sugallja, hogy valamit próbáltok eltitkolni.”

„Fogalmam sincs, mit gondolnak a nők, mit kellene rejtegetniük,” -mondja Jeff. „Ha ágyba bújunk velük akkor látni akarjuk. Őket. Meztelenül.”

Kevés dolog tud lelombozóbb lenni, mint amikor az együttlétet megtöröd azzal, hogy megpróbálsz elrejtőzni a párod elől. Ha a megvilágítás nem túl előnyös, vagy van egy forradás, amit el akarsz rejteni, érthető, hogy csábít a villanykapcsoló. El kell hinned, hogy ha egy férfi le akar veled feküdni, el fog fogadni, mindegy, hogy nézel ki világosban.

A szexnek nem szabadna önmagad bármely aspektusának elrejtéséről szólni, szóval hagyd égve a villanyt –  átvitt értelemben és szó szerint is.

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!