Így beszélj izgatóan! 5 gyorstipp profiktól

Szex(i)

Valld be, hogy mindig is szerettél volna úgy megszólalni, mint a végzet asszonya! Most megtudhatod, hogyan valósíthatod meg ezt a vágyadat…

Írásban valahogy egész más a dolog. Alaposan átgondolhatod a szavakat, akár ki is találhatod előre, mit írsz majd… A beszélgetés viszont spontán, éppen ezért ott rejlik benne a kockázat. Ne hagyd, hogy ez elijesszen, mert új színt vihetsz a kapcsolatotokba, ha elsajátítod az ide vonatkozó trükköket!

1. Sóhajts bele a telefonba!

A sóhajtás szexi, az ösztönök szintjén hat. Ha legközelebb jó mélyet sóhajtasz a telefonba – lehetőleg akkor, amikor éppen felveszi, nem pedig egy beszélgetés kellős közepén –, akkor nyilván meg fogja kérdezni, mi a baj. Te pedig felelj így: „Semmi, csak úgy szeretnék ott lenni melletted, és a nyakamon érezni a leheletedet!”

Hogy ezek után miként folytatódik a csevej, az már a ti dolgotok. Csak rajtatok múlik, mennyire mélyültök el a „piszkos” részletekben. Ebben a műfajban az a legjobb, hogy mindent szabad, se semmi sem kötelező. Ha először zajlik közöttetek ilyen, kezdetnek bőven elég is, ha pasi nem válaszol frappánsan, csupán szöget üt a fejében (és a nadrágjában) a gondolat…

2209 tel

2. Mindig legyél önmagad!

A szexi beszéd legfőbb gátja, hogy úgy érezheted: szerepet kell játszanod, ami tulajdonképpen nem is te vagy. Valójában viszont nem így van: még azok a nők is, akik a szexi hangjukkal keresik a betevőt telefonos operátorként, egyetértenek benne, hogy minden beszélgetésben hagyni kell érvényesülni a saját személyiséged. Lehet ugyan játszani a hangsúllyal, a hanglejtéssel, sőt orosz származású kémnőt is alakíthatsz tettetett akcentussal – de ettől még te maradsz!

A szavaid, a humorod, a gondolkodásmódod mindvégig ott marad, és pont ez lesz az egészben különösen izgató a párodnak. Sőt, akár hiszed, akár nem: ha zavarba jössz, és belegabalyodsz az egészbe, ő még azt is vonzónak fogja látni, és értékelni fogja az édes ügyetlenségedet!

3. Találd meg a hangodat!

A szexi beszédhangra is érvényes, hogy gyakorlat teszi a mestert. Persze, a sima beszédhangodon ugyanúgy belevághatsz a dologba, de a profik ilyenkor egy kicsit mélyebben, lassabban és több szünettel kommunikálnak. Úgy, mintha a hang valamennyivel mélyebbről jönne – közelebb a szívhez, mint a torokhoz. Ha tudod, milyen a reggeli „rekedt” hangod, máris közel jársz a megoldáshoz: a fekvő testhelyzettől ugyanis felgyülemlik a folyadék a torkodban, ami szerinted talán esetlen hangot eredményez, a pasik szerint viszont a végzet asszonyáé is pont ilyen búgó, rekedtes.

Nyugodtan gyakorolj annyit, amennyit csak szükségesnek érzel – és ne bánd, ha az első néhány próbálkozás nevetésbe fullad, hiszen a vidám percek is értékesek, nemcsak a fülledtek! Eleinte fontos egyébként, hogy ne akard túlzottan megmásítani a hangodat, hiszen az előző pont értelmében jobb önmagadat alakítanod a történetben.

2025 w

4. Erotikus neszek

Legyen szó túlfűtött beszélgetésről vagy konkrét telefonszexről, a zajok óriási szerephez jutnak az élményben. Éppen ezért ne félj a szavakon túl is kifejezni magad – például hangosabb levegővétellel, sóhajokkal vagy éppen nyögésekkel. A néma szerető élőben is csak ritkán szexi, tehát ideje a hangodat kiereszteni! Akiknek ez a szakmájuk, nyilván rájátszanak valamennyire az izgató effektekre, de a magánéletbe erre semmi szükség nincsen.

Elvégre az a cél, hogy mindketten élvezzétek a beszélgetést, tehát nem olyan egyoldalú a helyzet, mint amikor valaki ilyen jellegű szolgáltatást igénybe vesz. Azon kívül a személyed sokkal nagyobb pluszt ad hozzá a partnered számára, mint bármilyen őrjítő hang az intimitás hiányával. Ezt értsd úgy, hogy talán egyetlen sóhajod vagy kiáltásod is ezerszer erősebben hat rá, mint egy „profi” hosszas munkája… (Reméljük, ettől most az egekbe szökött az önbizalmad, és már alig várod, hogy kipróbálhasd!)

2209 b

5. Te is kerülj hangulatba!

Itt nem hiteles alakításra van szükség, hanem magára a hitelességre. Ha eleve pajkos hangulatban kezdesz neki a forró beszélgetésnek, meg is lesz az eredménye. Ehhez idézd fel magadban a legutóbbi vagy a legütősebb közös élményeteket. Így könnyebben és természetesebben tudod majd közölni, mire vágysz éppen.

Minél részletesebben látod és érzed át a képet, annál jobban tolmácsolod majd a mozdulatokat és az érintéseket. Egy idő után már olyan pontosan át tudod adni, mit szeretnél adni és mire van szükséged, hogy tulajdonképpen egymás megérintése nélkül, pusztán a hangotokkal is szeretkezhettek. És hát ez volna a cél, nem?

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!