7 tény az orgazmusról, amitől leesik az állad és eddig még nem tudtad

Trendi 

Az orgazmus csodálatos dolog. Az egyetlen célja az, hogy jól érezzük magunkat, se több, se kevesebb.

Az orgazmus nem diszkriminál. Akár latin vagy, esetlek kaukázusi, világos a bőröd vagy sötét, magas vagy, alacsony vagy aprócska neked is lehet orgazmusod. A testünk úgy épül fel, hogy mindannyian képesek vagyunk átélni azt a lábujj összehúzó érzést, amit a Nagy O-nak nevezünk.

Vajon mégis hányan élünk át orgazmust rendszeresen?

2294

Mindegy milyen kapcsolatban vagyunk, vagy nem vagyunk, az orgazmus ott van és arra vár, hogy felingereld és kitörhessen. Ki akar robbanni, azonban a legtöbb nő ennek még csak a közelében sem járt soha.

Ez nem fair hölgyeim, mint ahogy azok a meglepő tények sem az orgazmusról, amik megmutatják, hogy miért van akkora szakadék a férfiak és nők között, valamint aközött hányszor élvezünk el.

2294-c

1. A nők csalók

Egy Életstílus tanulmány szerint a nők 60%-a színleli az orgazmust. Ez így nem jó! Ha mi színlelünk, a férfiak maradnak a jól bevált mozdulatoknál, ugyanúgy pörögnek, forognak, hogy nekünk örömet szerezzenek, pedig sosem tudnak igazán kielégíteni minket szexuálisan. Nyisd ki a szád! Mond el nekik, mit szeretnél igazán. Kiabáld ki, ahogy a torkodon kifér, mintha orgazmusod lenne!

2. A kalandok nem vezetnek orgazmushoz

Ha kapcsolatban élsz szerencsés vagy, mert a párkapcsolatban élő nők 80%-a jut el pont ugyanolyan gyakran a csúcsra, mint a férfi partnere. Rossz hírem van viszont a kalandozóknak. Csak a nők 33%-a él át orgazmust az első éjszaka után. Ha még egy -két alkalommal együtt töltitek az éjszakát az esélyed a Nagy O-ra 50%-ra nő.

3. A férfiaknak hosszabb az orgazmusa

Mindegy milyen jól érzi magát egy nő orgazmus után, egy férfi még ennél is… jobban fogja? Nos, csak egy kicsit tovább. Az Életstílus tanulmány felfedezte, hogy a férfiak orgazmusa 4 másodperccel tovább tart, mint a nőké. Ez nem tűnik soknak, ám amikor túlteng benned a szerotonin és az oxitocin, néhány másodperc élethossznyi gyönyörnek tűnhet.

4. Az önkielégítés varázslatos

Ha eddig nem tudtad, most már tudod. Kettőből egy nő elismeri, hogy az első orgazmust önkielégítés közben élte át. Nagykövete vagyok annak, hogy úgy érezzük magunkat, ahogy Beyonce elénekli. (Nicki Minaj feat Beyonce: Feeling myself / Érezem magam) Tegyél így szó szerint. Ezzel nem csak megismered a tested, de kielégíted a szükségleteidet is. És annyira jó érzés, amikor csúcsra jutsz.

5. A testedzés a kulcs

Most már van a nyár mellett egyéb oka is annak, hogy lemenjünk az edzőterembe – az orgazmus! Azoknak a nőknek, akik testedzést végeznek feleannyira sem nehéz elérni az orgazmust. Szóval emeld meg a vasat néhányszor, fuss a futópadon vagy riszáld a csípőd a zumbaórán- és rendkívüli szexuális élményben lesz részed!

6. A férfiaknak könnyű

Legalábbis amikor orgazmusról van szó. Kiderült, hogy elég nekik dörzsölgetni és húzogatni két percig, vagy még ennél is rövidebb ideig hogy elélvezzenek. 4-ből hárman arról számoltak be, hogy mindössze ennyire van szükségük, hogy orgazmusuk legyen. A nők kétség kivűl a rövidebbet húzták ebben a témában.

7. A nőket bármikor fel lehet izgatni

Van ez a refrakter periódusnak nevezett dolog. Ez az az időszak, ami alatt egy férfit nem lehet felizgatni orgazmus után. A teste képtelen reagálni a szexuális ingerlésre. Meddig tart ez az időszak? Átlagosan 30 percig. A nőknek azonban nem kell várni. Ahogy a férfiaknak, orgazmus után nekünk is kell egy kis pihenés, de mi azonnal felizgathatók vagyunk. Ez lehet a legmeglepőbb tény az egész tanulmányban. Mégis van számunkra remény!

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!