Baci Lingerie DESIGNER COLLECTION bemutató napok az Aréna Plázában Október 14. és 22. között

Szex(i),Trendi 

 

A Baci Lingerie október 14. és 22. között mutatja be a DESIGNER COLLECTION legújabb modelljeit! A nagy érdeklődésre számot tartó kollekció több tucat vadonatúj és szemkápráztató modellje kedvezményes árakon vásárolható meg. A Premier Daysideje alatt több meglepetés is várja a vásárlókat.
dc-premier-1000A New York legjobb dizájnerei által megálmodott Designer kollekciónk megjelenésével nincsenek határok a Baci Lingerie-nél. Kortól, mérettől, alkalomtól függetlenül találsz magadnak csodaszép kényelmes darabokat  a hétköznapokra is. Rengeteg új szín, új anyag és új forma jellemzi  e kollekciónkat. Rengeteg új push up és extrém push up melltartót terveztünk, de vannak varrás nélküli lézervágott bugyik, pamut bugyik, sportmelltartók, sőt még szexi pizsamákat és köntösöket is kínálunk.

unnamed

Külön figyelmet fordítottunk a molettebb illetve teltebb keblű hölgyekre. A Queen (XL) és Diva (XXL) size (plus size) méretű fehérneműk mellett már F kosármérettel is elérhetők egyes melltartóink.

unnamed

Na és persze vannak újabb különleges minőségű fűzőink is.

Újdonság, hogy a gyönyörű fehérneműkhöz már ékszereket is kínálunk, hogy még vonzóbb, még magabiztosabb, még ellenállhatatlanabb és még lehengerlőbb lehess.  

 

És egy meglepetés! Ha most a Premier Days ideje alatt (10.14 és 22. között) vásárolsz, akkor 20% kedvezményt adunk vásárlásod értékéből. (Részletek az üzletben.)

További ajándékként (Privileg Card-dal rendelkező vásárlóként) pedig egy igazán csajos AngelsByBaci neszesszert kapsz! És nehogy azt gondold, hogy üresen! Mert a neszesszerben egy prémium minőségű Mary Cohr arckrémet is találsz!unnamed-2

Mi kell még? 🙂 Baci Lingerie DESIGNER COLLECTION bemutató napok október 22-ig! Várunk az Aréna Plázában!

img_2170

Még több infó itt: http://baci-lingerie.hu/mail/20161012/20161012.php

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!