5 módja annak, hogy olyan fehérneműt találj, amitől a férfi sóvárogni fog utánad

Szépség,Szex(i),Trendi 

Megkérdeztük a randi blogger Abraham Floyd véleményét az alsóneműinkről és arról, hogyan válasszunk olyat, amit a férfiak is imádni fognak.

Amikor fehérneműről van szó a kevesebb néha több.

Szeretnéd kikérni egy pasi véleményét a fehérneműs fiókodról, push up melltartókról, Bridget Jones bugyikról és miegyébről? Megkérdeztük a randi blogger Abraham Floyd véleményét az alsóneműinkről és arról, hogyan válasszunk olyat, amit a férfiak is imádni fognak. Itt van, amit tanácsolt:

1. Maradj az egyszerű színeknél

Fekete, fehér vagy egy icipici színezés, hogy hangsúlyozza az idomainkat az dögös, elegáns és fokozza a hangulatot. Az élénk vagy testszínű darabok nem. Mi szeretnénk látni, mit viselsz, és követni a szemünkkel a vonalaidat. Bármi, ami elvonja a figyelmünket az, nos… a legkevésbé sem ideális. Ha kétségeid lennének a fekete alapdarab mindig szexi és sikkes lesz anélkül, hogy erőltetettnek tűnne.

A képre kattintva közelebbről megnézheted.

2. Győződj meg róla, hogy megfelelő a méret és ne erőltesd a méreteket

Fontos, hogy jól érezd magad a szerelésedben és ez elég nehéz, ha pántokat kell szabályozni vagy tangát helyre tenni, mert a szerelésed miatt viszketsz. Ahogy nem minden divatirányzat passzol mindenkihez, úgy nem minden fehérnemű stílus passzol a te csodás alakodhoz sem. Amit kényelmetlennek érzel az általában kényelmetlennek is fog tűnni.

A képre kattintva közelebbről megnézheted.

3. Ne viselj olyat, amit túl bonyolult levenni

Ha azzal kell próbálkoznunk, hogy bonyolult darabokat vegyünk le, amiket esetleg nem ismerünk, az gyorsabban megöli a hangulatot, minthogy megkérdeznénk: Hogy veszem ezt le? Ne feltételezd, hogy mi tudjuk, hogyan kell kikapcsolni, kicsatolni, kioldani vagy kicipzárazni a helyes sorrendben, azért hogy meztelenre vetkőztethessünk. Ehelyett inkább maradj az egyszerűnél, vagy ha a bonyolultat választod, akkor vedd le magad. Nézni egy nőt, ahogy az előjáték után levetkőzik, varázslatos.

A képre kattintva közelebbről megnézheted.

4. Emlékezz a kiegészítőkre

Annak érdekében, hogy az öltözékedet egy magasabb szintre emeld, egészítsd ki cipővel és ékszerekkel. Az egyetlen dolog, ami szexisebb egy fehérneműbe öltözött nőnél az az, ha ez a nő szexi magassarkút visel és nyakláncot, ami rajta marad, amikor minden mást levett. Minden alkalommal, amikor a választott kiegészítőkben lát azon gondolkodik majd, mit viselhetsz a ruha alatt.

13630031650_44823400

Baci Lingerie – Aréna Pláza

5. Tudd, hogyan tüntesd fel legelőnyösebben, és hogyan hangsúlyozd az alakodat.

Azt viseld, amiben szexinek, gyönyörűnek és magabiztosnak látszol. Másik oldalról közelítve, ne akarj olyan dolgokat hordani, amik előnytelenek számodra. Emlékezz rá, hogy a férfiak vizuális típusok: nem igazán tudunk mit kezdeni a szándékkal az erőfeszítéssel vagy olvasni a sorok között.

A képre kattintva közelebbről megnézheted.

A végén a dilemma: azt veszed fel, amiben csodálatosan nézel ki, vagy azt, amiről azt gondolod, hogy mi szeretnénk, hogy azt viseld. Mi két dolgot akarunk: hogy te szexis legyél és hogy mi izgatottak legyünk azért, mert annak láthatunk.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!