10 kérdés a szexről, amit soha nem kérdeztél eddig

Szex(i)

Azt hiszed, hogy az idők kezdete óta már mindent megtudsz a szexről, ami tudható, ez azonban közel sincs így. Kétségeid vannak? Íme, néhány titkos válasz.

1. Honnan tudod, hogy orgazmusod van?

Az orgazmust szellemileg és testileg is átéled. Fizikailag közvetlenül a kielégülés előtt úgy érezheted, hogy pisilned kell, de ez átalakul egy földöntúli gyönyörré. A nők, a férfiakkal ellentétben minden porcikájukkal átélik ezt az élményt. Szellemileg teljesen kikapcsolsz, arra pár pillanatra megtapasztalod az igazi Nirvánát.

Szeresd magad!

Szeresd magad!

2. Igaz az, hogy klitorális és vaginális orgazmus is létezik?

Ez igaz, de a nők nagy része általában klitorális orgazmust ér el. A vaginális orgazmushoz teljesen el kell lazulnod, és a megfelelő pózt is meg kell találnod. Kísérletezz bátran!

3. Igaz az, hogy mindenkinek van egy „izgató pontja”, mint például a G-pont?

Minden nőnek, így neked is megvannak azok a pontok a testeden, melyek izgatásával fokozódik a gyönyör. Ilyen lehet a nyak, combod belső része, a has, a mell. Természetesen mindenkinek más és más az izgató, így neked is rá kell találnod tested erogén-zónáira. A G-pont megtalálásához nagy kitartás kell, de megéri, hiszen ez az orgazmusok csúcsa.


4. Melyik pozícióban a érheted el legkönnyebben az orgazmust?

Ezt ki kell tapasztalni, hiszen az örömszerzésre nincs konkrét recept, csak néhány praktika. Ilyen az, ha kihasználod tested emlékező képességét. Ha önkielégítés közben egy bizonyos pozitúrában könnyebben jutsz el az orgazmusig, akkor a tested emlékezni fog erre, és ha szeretkezés közben ezt a testhelyzeted próbálod felvenni, például a lábtartással, vagy légzéstechnikával, akkor könnyebb lesz eljutnod a csúcsra.

5. Létezik olyan pirula, ami megnöveli a női libidót?

Ilyen nem létezik. Ha a probléma súlyos, és még felizgulni sem vagy képes, akkor keresd fel a nőgyógyászodat, aki hormontablettát írhat fel neked, de ha ez sem válik be, akkor egy szexuálterapeuta is segíthet. Ám, ha nem ilyen nagy a baj, akkor beszéld meg a pároddal, hogy mi az, amin változtatva neked is könnyebb lesz ráhangolódnod az együttlétre.

Óvszer mindig legyen kéznél!

6. A szex ugyanolyan érzés óvszerrel, mint nélküle?

Természetesen nem. Nem jobb, vagy rosszabb, egyszerűen más. Vannak bordázott felületű kondomok, melyek fokozhatják az élvezetet, de néhány r osszabb minőségű óvszer csak elrontja a hangulatot.

7. A partnered mindig túl hamar jut el az orgazmusig. Mit lehet tenni azért, hogy tovább kitartson?

Két dolgot tehettek. Az első, ha a partnered a szeretkezés előtt önkielégítést végez. Így nem dúlnak benne annyira a hormonok, és ezzel időt nyerhettek. A másik egy huzamosabb ideig tartó folyamat, de végleges megoldást nyújthat. Ez pedig egy technika, melynek lényege, hogy amikor a párod önkielégítést végez, a nagy pillanat előtt lefogja a végét.

Ez egy kicsit kellemetlen, de így a pénisz nyugalmi állapotba kerül, és kezdheti előröl. Ha mindig így tesz, amikor maszturbál, akkor az agya szeretkezés közben automatikusan visszafogja a hormonokat, és így tovább lehet húzni a kielégülésig tartó időt.

8. Igaz az, hogy orgazmust csak akkor érhetsz el, ha szerelmes vagy?

Ez egyértelműen hamis, de az igaz, hogy teljesen más orgazmust nyújthat egy vad, szinte érzelemmentes együttlét, mint egy meghitt szeretkezés.

Az ősi ösztöneiket a férfiak „hátulról” élhetik ki.

9. Automatikusan nyög egy nő, ha orgazmusa van?

Ez egyéniség, és orgazmus függő. Vannak nők, akik az aktus egésze alatt hangot adnak az örömüknek, ám a nagy pillanatban egyszerűen megnémulnak, és szótlanul adják át magukat a gyönyörnek, de ennek a fordítottja is igaz.

10. Csak akkor van orgazmusom, ha önkielégítést végzek, a partneremmel soha. Miért?

Ez nem meglepő, mivel önkielégítés közben te magad pontosan tudod, hogy mely mozdulatokkal jutsz el a leghamarabb a csúcsra, így amikor partnereddel vagy, irányítsd nyugodtan a kezét, így ő is megtanulhatja, hogy mi a jó neked.

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!