Plasztika helyett – gyümölcssavas hámlasztás!

Szépség

Ki ne vágyna szép, hibátlan, egyenletes felszínű, egészséges és fiatalos bőrre? Ki ne szeretné elfelejteni a zsíros, tág pórusú bőrt?

A hámlasztás segít a nem túl mély ráncokat finomítani, a pigment foltokat halványítani. Zsíros bőrnél a fokozott elszarusodást megszüntetni, a pórusokat megtisztítani. Fáradt, szürke, fénytelen arcbőröket felpezsdíteni.

A kozmetikában csak felületes hámlasztás végezhető, mely a legfelső szaruréteget távolítja el, enyhe vörösséget, bizsergést okozhat a bőrön, majd minimális hámlást. Gyakorlat, hogy e célból természetes savakat, gyümölcssavakat használnak. Ilyenek a lehetnek a nádcukorból kivont glykolsav, a citromsav, tejsav, almasav stb. Hatásukat az alfa-hydroxi-acid tartalmuknál fogva érik el, rövidítésük a közismert AHA.

HATÁSA A BŐRRE
Hatására a bőr azonnal feszesnek, tisztának, fiatalnak látszik plasztikai sebészkés, vagy különböző hatóanyagok beinjekciózása nélkül.

EREDMÉNYEK

A kezelést bőrtípustól illetve problémától függően heti egyszer, 3-6 alkalommal végezzük. A kezelések alatt felgyorsul a sejtképződés, a bőr készen áll a hatóanyagok maximális felszívására, halványulnak a kozmetikai hibák, enyhülnek a ráncok, halványodnak a pigment foltok és az aknés bőrhegek.

Már az első alkalommal nagyon látványos az eredmény, a bőr üde és kisimult lesz.

A bőr megújulása 28 nap alatt megy végbe. Ez alatt az idő alatt a bőr „kicserélődik”, lezajlik a szaruképződés folyamata, a bőr regenerálódik

Az AHA kerotalikus, hámoldó hatású (az elhalt, elszarusodott bőrréteg feloldására), de kíméletes, mert természetes. Fehérjelebontó hatása révén hozzájárul a felső bőrrétegek spontán hámlásához.

Profi csapatunk segít, hogy vendégeink szebbek és magabiztosabbak legyenek!

Célunk, hogy vendégeink a kezelések után maximálisan elégedettek legyenek és feltöltődve távozzanak szalonunkból. A legkitűnőbb professzionális márkákkal dolgozunk.

Fontos feladatunk ősszel a hidratálás a sejtregenerálás és az időjárás viszontagságaival szemben kialakuló bőr védelem!
Mivel segíthetjük a hatóanyagok jobb felszívódását?
Az erős napsütés elmúltával elkezdhetjük a jól bevált mikrodermabráziós kezeléseket. Mivel a bőrlégzést elősegítő csiszolás után felgyorsul a bőr megújulásának folyamata, fokozódik a mikrokeringés, a kozmetika hatóanyagok bejutásának lehetősége jelentősen megnő. Igény szerint ultrahanggal, vagy tűnélküli mezoterápiával , nagy tisztaságú, bőrtípusnak és a célnak megfelelő hatóanyagot juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe: pl. Hyaluronsavat, ill. sejtregeneráló kollagén építő hatóanyagokat. Ezt a kezelést hetenként megismételhetjük.
Hogy változatos és hosszantartó eredményt érjünk el, minden dermabráziós kezelés utáni héten, rádiófrekvenciás kezeléssel fokoznánk a látványos és sikeres, arcápolást.

uzlet-reklam-1

 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!