5 szex tipp, amit az igazi szex – szakértők is alkalmaznak

Szépség,Szex(i)

A kéretlen tanács a legrosszabb – különösen, ha olyan embertől származik, aki nem gyakorolja azt, amiről prédikál.

Amikor pedig a nagy O-ról van szó, nem szarakodhatsz olyan tippekkel, amik semmire nem használhatók odalent – és más erogén zónákban sem. Ezért ahelyett, hogy szimplán szex tippeket kértünk volna szakértőktől, rászorítottuk őket arra, hogy fedjék fel, mit csinálnak ők az ágyban, hogy elérjék a tetőpontot.

Hiszen, ha egy szexológus nem tudja, hogy legyen” eldobom az agyam” orgazmusunk, akkor mi többiek mi a fenét csináljunk?

1. Csücsöríts

” Ez annyira egyszerű, mégis annyira fontos…és segít fenntartani azt a szokást, hogy minden reggel megcsókolom a férjemet mielőtt kilép a házból. A kutatások szerint ez (és a lefekvés előtti csók) jó hatással van minden kapcsolatra, és hozzájárul ahhoz, hogy a kettőtök közötti gyengédség és kötődés megmaradjon akkor is, ha az idő rövidsége miatt többre nincs lehetőség. A szexualitás nyelvén szólva ez a radaron tartja a meghittséget és segítségünkre lesz, hogy fogékonyabbak legyünk más dolgokra is az ágyban.” – szexológus Yvonne K. Fulbright, Ph.D.

2. Célozd meg a „játék” boltot

” Számomra a legjobb módja, hogy fokozzam a szexuális életemet, ha új termékeket próbálunk ki. Ez nem csak felrázza a dolgokat – ami, mint tudjuk az egyik kulcsa a kiteljesedett, kielégítő szexuális életnek – de a partnerek is épp olyan izgatottak lesznek, mint mi, hogy kipróbálhatnak valami újat, legyen az egy új síkosító (nem csak hüvelyszárazság és kellemetlen érzetek esetén használható!) vagy az érzés ahogy a vibrálás hat a testükre.” –  szexológus Emily Morse, a Szex Emily-vel házigazdája

3. Nyúlj magadhoz

” Ne felejts el maszturbálni akkor sem, ha van partnered. Élvezd a szóló szexet amilyen gyakran csak tudod – jót tesz az egészségednek, a közérzetednek, és még jól is esik.”

4. Rakj rendet

Fontos, hogy olyan környezetet teremts, amely stresszmentes és iktass ki minden külső zavaró tényezőt, amit csak lehetséges. Én kitakarítok, kikapcsolom a tévét, lenémítom a telefonomat, kikapcsolom a számítógépet, és még az órát is elfordítom, hogy ne lássam az időt. Ez segít felszabadítani a ’jó érzést keltő ’hormonokat, mint például a dopamin, ami az agyunkban lévő öröm és jutalmazási központot stimulálja. – Ava Cadell, Ph.D., a ’NeuroLoveology, the Power to Mindful Love and Sex’ (IdegiSzerelem a tudatos szerelem és szex ereje) című könyv szerzője.

5. Ne az orgazmusodra koncentrálj

” Ez nem mindig az orgazmusról szól. Óriási a nyomás rajtam, mint szexológuson, hogy egy rock -sztár szexistennő legyek a hálószobában 24/7. A párom és én a régi iskola szerint indítunk, csókolózunk, simogatjuk egymást, ölelkezünk, vagy érzéki masszázzsal kényeztetjük a másikat. Van valami eredendően intim abban, hogy mindig más módon érinted meg a párodat.

Próbáld meg felfedezni a testét a saját magad örömére.  Nem mintha a szex nem ébresztene benned hasonló érzéseket, de ez mégis más. Természetesen a fent említett tevékenységeket követheti orgazmussal teli szexuális együttlét, de szimplán csak ezek a tevékenységek is ki tudnak elégíteni. Megnyugtató, hogy jól érezheted magad a szexuális együttlétek alatt, és kiélvezheted az örömöket, orgazmus ide vagy oda.” – szexológus és párkapcsolati szekértő Megan Stubbs.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!