Kivédhetetlen csábítási tippek

Lelkierő,Szex(i)

Gyakran tesszük fel magunknak a kérdést, hogyan foghatjuk ki a tökéletes pasit? Ha szeretnél szerencsés lenni a szerelemben, és kíváncsi vagy, hogyan is ejtheted stílusosan rabul a férfiszíveket, akkor olvass tovább!

Ha hiszed, ha nem, a bőrápolástól kezdve egészen az édes kis semmiségekig, amiket a fülébe súgsz, sok tényező befolyásolja, hogy sikeres leszel-e a csábításban.

A megfelelő öltözet

A kevesebb nem mindig több, főleg amikor a ruhákról van szó, a lényeg, hogy valamit bízz a srácok fantáziájára is! A világ egyik legcsinosabb stílusikonja, Victoria Beckham egyszer azt mondta: „A legkönnyebben úgy tudsz elcsábítani egy férfit, ha magas sarkút, testre simuló farmert és az alakodat megmutató pólót viselsz.”

2195 a

Perzselő tekintet

Felvenni a szemkontaktust a célszeméllyel nagyon is jó, de korlátozd a műveletet kizárólag egy bátorító pillantásra és egy kedves mosolyra. Egy tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a flörtölés közben elkövetett leggyakoribb hiba, hogy az emberek túlzásba viszik a szemezést, ellenben egy másik kutatás azt állapította meg, hogy egy jól irányzott tekintet egy szívből jövő nevetéssel párosulva az illetőt nyolcszor vonzóbbá teszi.

2195 b

Játékos tincsek

Sok mindent elárul az, ahogy egy nő játszik a hajával. Megmutatja, hogy tud játszani a pasikkal. Ha babrálsz a hajaddal, az azt sugallja a teremtés koronáinak, hogy „flörtölök veled”. Ha a fürtjeidet a füleid mögé tűzöd, az azt bizonyítja, hogy nyitott vagy. Viszont ha a tincseid az arcodba hullnak, az arról tanúskodik, hogy te is a félénkek táborát erősíted. Ha ebben a cipőben jársz, akkor változtass rajta, tudod, bátraké a szerencse!

2195 w

Válaszd az egészséget!

Sokszor azt gondoljuk, hogy akik a rock sztárokra jellemző életstílust folytatnak, eszméletlenül lazák, jó fejek és nekünk is erre van szükségünk, de a valóságban az egészséget tartjuk megnyerőnek. A másik fél elvarázsolása az érintéssel kezdődik, és mi kell ehhez? Természetesen puha, selymes bőr. Tehát a csábítás a bőrápolásnál kezdődik. A pszichológusok szerint azért van a bőrnek ekkora hatása, mert ez egyfajta jelzés. Jelzés arról, hogy egészségesek vagyunk, és épp ezért fontos, hogy milyen minőségű életet élünk. Törekedj a kiegyensúlyozott táplálkozásra, igyál sok folyadékot, aludj eleget és ne dohányozz!

2195 ki

Tükröm, tükröm

A testbeszéd szakértők úgy vélekednek, ha utánzod annak a pasinak a mozdulatait, aki bejön, akkor ennek következtében azt fogja érezni, hogy egy megmagyarázhatatlan kötelék van köztetek. De ne ess túlzásokba, csak finoman kövesd őt. Ha feléd hajol, te is hajolj felé, ha kézbe veszi az italát, akkor te is szürcsölj egy kicsit a sajátodból.

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!