4 újabb tipp a problémamentes terhességért

Mini Angel

Előző cikkünkből megtudhattad, milyen fontos a mozgás, a megfelelő táplálkozás, a méreganyagok elkerülése és a pihenés a várandósság alatt. Most folytatjuk a listát…                            

1. Állj hozzá pozitívan!

Az áldott állapot és a szülés a világ egyik legtermészetesebb folyamata. A tested pontosan tudja, mit és hogyan „kell” csinálnia. Nem betegségről van tehát szó, így semmi sem indokolja, hogy úgy kezeld magad ebben az időszakban. Inkább mindvégig tudatosan csodáld a szervezeted, hogy képes erre!

Masszázs

Masszázs

2. Próbáld ki a masszázst!

A masszázs bármikor csodát tesz a vér- és nyirokkeringéssel, ráadásul az érintés szeretethormont, azaz oxitocint szabadít fel a szervezetben. Az egyre növekvő magzat kihívást jelent a vér- és nyirokrendszer számára, így különösen hasznos, ha ebben az időszakban van lehetőséged rendszeres masszírozásra. Fontos, hogy a masszőrt akkor is tájékoztasd a helyzetről, ha még nincs látható pocakod!

3. Gyűjts minőségi információt!

Fantasztikus, hogy ma már mindennek utána lehet nézni néhány kattintással – másfelől viszont tragikus, hogy az információk egy része egyáltalán nem hiteles, amiért senki sem vállalja a felelősséget. Inkább igyekezz szakértőktől és szakirodalmi forrásból tájékozódni egészségügyi kérdésekben, mintsem netes fórumokról!

Vitaminok pótlása.

Vitaminok – ásványi anyagok pótlása.

4. Étrendkiegészítők

Gondold végig – akár szakértő segítségével –, hogy elegendő folsavat, omega-3 zsírsavat, D-vitamint és probiotikumot viszel-e be a szervezetedbe. Amennyiben nem, és természetes forrásból nem lehet megoldani a pótlást, táplálékkiegészítő is segíthet.

(sav

Kapcsolódó cikkek

7 tipp a sikeres teherbeeséshez

Rajta vagytok éjjel nappal mégsem sikerül teherbe esned? Jani White felfedi, mit csinál a legtöbb pár rosszul az ágyban, amikor teherbe esésről van szó, és mit kellene tenniük helyette.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!