4 szakítást gyógyító stratégia

Lelkierő

Sokunk találkozott már sajnos a szerelmi válság legnagyobb tragédiájával, a szakítással. Sajnos ez mindegyikünk számára egy nehéz időszak. A legrosszabb a szakításokban a gyötrő érzés, amit legbelül a szívünkben érzünk, mintha szét akarnának szakítani.

A reggelek nagyon szörnyűek tudnak lenni, mikor egyedül ébredünk fel és csak arra tudunk gondolni, hogy ugye álmodtuk az egészet, ez mind nem igaz. Aztán sajnos rádöbbenünk a gyilkos valóságra. De van pár apró trükkel, mellyel könnyíthetünk szívünk fájdalmán.

Gyógyító stratégia 1. tipp:

Ez a személy, akivel eddig együtt voltunk és szakított velünk, akkor biztosan nem értékelt és becsült meg minket. Most nekünk alkalmunk adódik arra, hogy egy sokkal jobb partnert kereshessünk, mint aki eddig volt. Rájöhettünk a hibákra, amikből tanulhatunk. Ne beszéljünk többet az exről, mert akkor felesleges sebeket tépünk fel, amik esetleg már teljesen begyógyultak.
2169 a
Gyógyító stratégia 2. tipp:

A jó kapcsolat alapja a kommunikáció. Ha a régi partnerünk nem volt hajlandó kommunikálni velünk, és nem próbálta a problémákat megoldani, akkor nem is biztos, hogy teljes lényében szeretett minket. Ezeket a személyek teret akarnak maguknak, amikbe nem engednek be senkit. Nem is szabad harcolni értük.
2169 b
Gyógyító stratégia 3. tipp:

Természetes, hogy az első pár napban, illetve hétben egy nagy szakadékot, űrt fogunk érezni magunkban, hiszen hozzászoktunk egy másik ember társaságához, akihez erős érzelmek fűztek.

2169 k
Gyógyító stratégia 4. tipp:

A legfontosabb, amit ilyen helyzetben tenni tudunk, hogy ki kell szakadnunk a megszokott környezetből. Ha tehetjük, menjünk el nyaralni egyedül, családunkkal vagy a legkedvesebb barátainkkal. Foglaljuk le magunkat, hogy a gondolataink ne tudjanak az exre terelődni.

2169 bb

Nyerjük vissza a bizalmunkat magunkban. Higgyük el, nem egyedül vagyunk a világba, akivel ez megtörténik. Hagyjuk magunknak időt, hogy a sebek begyógyuljanak. Napról napra egyre könnyebb lesz majd az ébredés.

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!