Izgató hálószobai taktikák

Szex(i)

Mindig kell valami újat tanulnunk, ezt sose felejtsük el.
Kápráztassuk el párunkat, de nem akár hogyan. Legyünk taktikusak a szex közben.

Vegyük rá kedvesünket, hogy játsszon velünk egy kis szerepjátékot. Ehhez remek választás a Baci Lingerie Dreams kollekciójának valamely fantázia ébresztő darabja. 

4b6ac71a0053b44874f027cf0e275dfc

Baci Lingerie

(http://baci-lingerie.hu/kategoriak/dreams-collection)

Lehet, hogy neki egy kis furcsának fog tűnni, de kedvesen győzzük meg. Ha nem fog neki fájdalmat okozni, akkor nincs miért nemet mondania. Ha, mondjuk, nem tetszik neki a dolog, akkor legközelebb már tudni fogjuk, hogy ilyennel ne is próbálkozzunk. De a másik véglet is bejöhet, legközelebb majd ő fog új szereppel előállni. Nem meglepő.

Kötöző szett - Isexy.hu

Kötöző szett – Isexy.hu

A szex egy élvezet, mely egész életünkben végigkísér. Legyünk játékosak az ágyban, így nem csak szex lesz belőle, hanem élvezet is. Kössük be kedvesünk szemét, kezeit. Ez teljesen megőrjíti őt, mert nem tud hozzánk nyúlni, illetve fogalma sem lesz, hogy mit kezdünk vele, mert nem lát bennünket. Azt tehetünk vele, amit akarunk, de azért csak kellő határokon belül.

2168 a

Bilincs – Isexy.hu

Nagyon sok férfi megszólja, hogy nekik kell kezdeményezniük, a nő sosem lép, vagy csak nagyon ritkán. Legyünk merészek és rámenősek, a pasik általában nem utasítanak vissza.
Intim tornával tornáztassuk magunkat odalent is. Így szűkebbek és edzettebbek lehetünk, melyet a pasik egyszerűen imádnak. Ráadásul az orgazmus is felhőtlenebb lehet.

4053856999307_10

Intim tornához – Ovo gésa golyó (Baci Lingerie – Aréna Pláza)

Szinte minden nő imádja az előjátékot, melyet tapasztalatból tudunk. A pasik nagyobb része is értékeli. Ne a szexre koncentráljunk, hanem inkább az előjátékra. Hosszú csókok, simogatások, érintések. Nyújtsuk az előjátékot addig, ameddig csak bírjuk, hiszen ez mindkettőnknek nagyobb élvezetet hoz majd.
Mindig tartsuk szem előtt, hogy a pasi előtt csinosak, ápoltak és fittek maradjunk. Hiába múlik az idő, tehetünk ellene. Szexibbnek és sokkal vonzóbbnak érezhetjük magunkat.

Hölgyeim, hódításra fel!

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!