Első éjszaka együtt – de hogyan viselkedjek?

Szex(i),Trendi 

Egyáltalán nem arról van szó, hogy hogyan válj szexistennővé. Egyszerűen csak arról, mik az alapvető viselkedési szabályok az első éjszakán.

Fejezd ki az érzéseid!

Kedvet kaptál? Add a tudtára, hiszen egyik férfi sem gondolatolvasó, sőt, kifejezetten nem szeretnek a sorok között bóklászni. Ha érzed, hogy ő is szeretné, nyugodtan bátorítsd pillantásokkal, érintéssel, vagy akár szavakkal!

Fokozd az izgalmakat!

Már csak néhány órád van a megbeszélt találkozóig, a lehetséges első alkalomig… Küldj szexi SMS-t a fiúnak! Ha végre kettesben lesztek, próbálj minél közelebb kerülni hozzá, hogy hozzászokjatok a testi kontaktushoz egymással!

Biztasd!

Lehet, hogy keménynek tűnik a jelölted, de az önbizalom egy elég törékeny valami. Erősítsd meg önmagában, légy hozzá kedves, mondd meg, ha kellemesek a bókjai! Beszélj halkabban, mint szoktál, ha tetszik, dicsérd meg parfümje illatát, légy gyengéd, igazi nő! Egyik férfi sem vonzódik a katonás lányokhoz…

Baci Lingerie

Fehérnemű: Baci Lingerie (Aréna Pláza, Allee)

Vezesd rá!

Ha már eljutottatok valamiféle testi kontaktushoz és többet szeretnél, vezesd a kezét a számodra érzékeny területek irányába! Segíts neki szóval is, hogy milyen erővel, tempóval, vagy helyen simogasson! Tudnod kell, hogy a tested egyelőre ismeretlen számára, amit fel kell fedeznie! Egyik nő sem ugyanolyan séma szerint működik. A gyengéd útbaigazítás nagy segítség lehet!

Légy óvatos!

Beszélj tabuk nélkül a védekezésről. Nemcsak a nem kívánt gyermekáldás, hanem a nemi úton terjedő fertőzések elkerülése miatt is!

…És ne felejtsd!

Viselj Baci Lingerie fehérneműt, mert már az fél siker a számodra. Baci Lingerie fehérneműben magabiztosabbnak érezheted magad, a látványod okozta hatás biztosan nem marad el!

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!