Az erős nő gyengéd, megközelíteni nem könnyű. Az erős nő mindent kibír…

Lelkierő

Az erős nőt nem rettenti el semmi, megy előre töretlenül, és ha el is fárad néha, csak megrázza magát, megy tovább… 

Mitől erős egy nő?

Attól, hogy az „élet megedzette”! Számtalan csalódás érte, összetörték párszor a szívét, egyedül hagyták, amikor a legnagyobb szüksége lett volna segítségre. Számtalanszor kihasználták a jó szívét, próbálták tönkretenni az önbecsülését.

Mindezek ellenére az ilyen nő megrázza magát, felépíti belső értékeit és megy tovább a maga útján!

1112 A

Az erős nőnek különleges értékei vannak

A sok csalódás miatt távolságtartó, de ha sikerül a bizalmába férkőzni, akkor nagyon odaadó tud lenni. Az ilyen nőktől tartanak a pasik, mivel egyedül is megállják a helyüket az életben.

Emberfeletti energiával bír, keményen dolgozik, célratörő, magabiztos, okos, bájos és kemény. Semmi nem jelent neki akadályt, semmi nem tántorítja el attól, amit a fejébe vesz.

Az erős nő élete szélsőséges, néha azt hiszi nem elég jó, de ezt sosem láthatod rajta, mert kifelé nem mutatja. Szenvedélyes, izgalmas, valódi nő.

Valentin-napi exkluzív fehérneműs fotózás – teljes átalakítással

Büszke arra, amije van, tud becsülni dolgokat, találékony és okos. Jó a humora, szeret új dolgokat kitanulni, hogy minél több mindenhez értsen.

Az erős nőnek van tartása, ritkán panaszkodik, türelmes és kitartó.

Az ilyen nő tele van élettel, tele van lendülettel, építeni akar, és megállás nélkül tombol benne az alkotási vágy. Nem mindig mosolyog és nem mindig kiegyensúlyozott, de mindig él.  Azért mert rettentő erős, nő marad és vannak gyengeségei. Tud sírni és mindig kiadja magából a szomorúságát is.

 1112 B

Az erős nő és a pasik

Az erős nő néha magányos, vágyik a szerelemre, de nem mindenáron! Az ilyen nő sosem a testével hódít, hanem az eszével. Emiatt is tartanak tőlük a pasik. Jó anya, szerető és feleség. Nem taktikázik. Az erős nő nem teszi féltékennyé a párját, nincs energiája ilyenre. Nem érdekli a gyerekes játszma, hiszen szó szerint energiapocsékolásnak látja. Ha nem tetszik neki valami, akkor nyíltan kimondja.

Független, erős és tudja, mit akar és azt is tudja, mit nem akar.

Valentin-napi exkluzív fehérneműs fotózás – teljes átalakítással

Ez a nő olyan, akivel akkor érdemes találkozni egy igazi pasinak, amikor már megállapodni készül. Ha egy pasi csak csajozni akar és “tapasztalatot” szerezni akkor óriási ívben kerülje el ezt a típust, mert két perc alatt felfalja. Ez kivételesen nem vicc és humor. Olyan magasról fogja leejteni, hogy csak nézni fog utána…

Az erős nő nem kér bizonytalan férfit. Olyat, aki nem tudja, mit akar, aki csak kapálózik. Ennek a nőnek tervei vannak. Minden hűséggel fogadja a párját és kész mellette lenni minden nehézség ellenére is, de biztosra utazik.

1112 D

Az erős nő és a szex

Az erős nő nem prűd és nem is szégyenlős. Ez a nő imádja a szexet, szeret megadni a párjának mindent, mindig kívánatos és odaadó. Nem használja ki a pasikat szex miatt, nem akar minél több pasit kipróbálni és erőssége a nemet mondás. Szerencsés az a pasi, aki megtetszik neki,  de az nem azt jelenti, hogy egyből ágyba is viheti. Az ilyen típusú nő nem tudja könnyen adni magát és csak akkor képes a szexre, ha van érzelmi alapja.

1112 C

Igazi főnyeremény

Ezek mellett hűséges társ, igazi szerető, remek anya és tökéletes útitárs. Erre a nőre lehet alapozni. Az erős nő bármennyire akar kitartani egy férfi mellett, abban a pillanatban, hogy hűtlenség illatát érzi, megkérdőjelezi a kapcsolatot…

Ő életre tervez és nem egy szakaszra. Az ilyen nőre vigyázni kell, becsülni az értékeit, mert nála csak egyszer lehet eljátszani a bizalmat!

 

1112 E

Valentin-napi exkluzív fehérneműs fotózás – teljes átalakítással

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!