Az erős nő 7 ismérve. Nem árt, ha tudod mielőtt elveszed!

Lelkierő

A pasik vágynak az önálló nőkre mindaddig, amíg nem találkoznak eggyel. Akkor tapasztalják meg igazán, hogy nem is olyan egyszerű velük az élet, viszont annál izgalmasabb!

1. Imád dolgozni

A munka az élete. Neki a gyerek sem jelent akadályt, ha dolgozni kell. Emberfeletti erővel bír, szinte sosem fárad el. Van hite, célja, kitartása, akarata, ami vezérli egész életében. Az erős nő azért dolgozik, hogy önálló legyen, szabad, el tudja tartani magát, férfi támogatás nélkül is minőségi életet tudjon élni, ne legyen  semmilyen módon kiszolgáltatva másoknak.

2093 A

2. Elmondja, amit akar

Ami a szívén, az a száján. Neki nem számít hol vagy, mit csinálsz, számíthatsz rá, hogy ha mondanivalója van, hívni fog! Határozott, van tartása, ragaszkodik a saját igazához, elképzeléséhez. Készülj fel! Nem lesz egyszerű vele vitatkozni! Becsüld meg, mert tisztába van az értékeivel, tudja mennyit ér.

2093 ddd

3. Non-stop pörgésben van

Remekül gazdálkodik a tennivalókkal! A logisztika mesterei, és hihetetlen teherbírású.  Elvégzi szó nélkül a háztartásbeli feladatokat, gyerekkel kapcsolatos teendőket, szinte kifáradhatatlan.

Mindent megold egyedül.  Nem azért teszi, mert ki akar hagyni a mókuskerékből, hanem, mert neki egyszerűen az a természetes, hogy maga megoldja a dolgokat. Nehezen kér segítséget, mert az a gyengeségét mutatja. Problémamegoldó képessége egyedülálló!

2093 eee

4. Szüksége van rád!

Sokkal nagyobb szüksége van rád, mint amennyire „látszik”. Az erős nő látszólag mindent bír egyedül, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tud gyengéd lenni. Fontosnak tartja az elköteleződést. Ragaszkodó, még ha nem is mutatja feléd…

Boldog lehetsz mellette, mert az ilyen társ ritka. Nagyon tud szeretni, nagyon odaadó, vigyázni kell rá, mert amilyen erős, olyan sérülékeny is. Mindemellett türelmes, találékony, jó anya, feleség és szerető.

2093 D

5. Fontos neki a bizalom!

Az erős nő tapasztalt, szívét már sokszor összetörték, rengeteg csalódáson túl van.  Ha egy ilyen nőnek elnyered a bizalmát, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy életen át veled fog tartani. Mindaddig nyitott lesz feléd, amíg nem okozol neki fájdalmat. Igényli, hogy bízzál benne, hisz az ad erőt neki a mindennapjaihoz, hogy tudja, van valaki, akire támaszkodhat.

2093 E

6. Minden helyzetben tud humoros lenni

Egy ilyen nővel igazán jól érezheted magad. Nincs olyan helyzet, ami alól ne tudná kivágni magát egy-egy vicces megjegyzéssel. Mellette mindig mosolyogni fogsz, hisz amikor csak teheti poénkodik.

Az erős nő nem szereti az unalmas „hétköznapi” férfit, mert mellette nem tud önmaga lenni.

2093 F

7. Izgalmas, szenvedélyes az ágyban

Az ilyen nő vonzereje nem „csak” a szépségében rejlik, hanem a tudásában, kisugárzásában, magabiztosságában. Szeret csábítani, ehhez be is veti az eszközeit, imád szexi fehérneműben csábítani. Szenvedélyes az ágyban, sosem fogod tudni megunni. Mindig van a tarsolyában 1-2 új dolog, amitől még izgalmasabbak vele az együttlétek.

Uraim, az ilyen nőt meg kell becsülni, mert egy igazi istennő!

2093 FF

Szemmaszk – Baci Lingerie

 

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!