Ajándékozz gyönyört a párodnak

Szex(i)

Mi lenne, ha beújítanál és valami igazán emlékezetessel lepnéd meg a párod? Egy olyan élménnyel, ami még hetek múlva is kéjsóvár mosolyt csal az arcotokra, ha felidézitek. 

Csábítsd el!
Természetesen már a tiéd, de nem árt újra és újra megmutatnod, hogy mennyire vágysz rá, és mennyire akarod őt. Ettől fogja igazán férfinak érezni magát, ami nemcsak az ágyban teszi igazi alfa hímmé, hanem az élete minden területére pozitívan hat.

529144_524850067575022_123153173_n

Fehérnemű: Baci Lingerie

A csábításhoz pedig kell egy kis dráma, egy kis játékosság és egy csipetnyi őrület. Szerezz be egy dögös Baci Lingerie fehérneműt, amit még nem látott rajtad, de az sem baj, ha szabadjára engeded a benned élő rosszlányt, és valami igazán vérforraló darabbal rukkolsz elő. Bármire is szavazol, a lényeg, hogy amint megpillant, megemelkedjen a pulzusa – a pillantását jól jegyezd meg, mert ez a kép a te önbizalmadat fogja úgy felturbózni, hogy még a közértbe is kacér mosollyal és ringó csípővel vonulsz le kenyérért és parizerért.

470472_383240038402693_1082262659_o

Fehérnemű: Baci Lingerie

Ha megvan az alaphangulat, belevihetsz egy kis őrületet is: szerezz be egy szexre hívó csengőt és határozott csilingeléssel jelezd, hogy komolyak a szándékaid. Hidd el, egy pillanatig sem fog vonakodni! Ezt az ötletes kis szerszámot később is bevethetitek, hiszen Pavlov kísérletei a hálószobában is működnek: minél több buja élmény kapcsolódik a csilingeléshez, annál hamarabb begerjedtek, ha meghalljátok.

Kényeztesd!
Érthető, hogy ezen a ponton már belecsapnátok a lecsóba, de semmiképp se kapkodjátok el, hiszen olyan sokféle módon fel lehet korbácsolni az érzékeket, hogy vétek lenne kihagyni egy kis játszadozást. Ott vannak mindjárt az illatok! Az eper és a bor olyan bódító kombinációt jelent, ami garantálja a fülledt erotikát.

74195_456773507716012_356284417_n

Dona – Baci Lingerie (Aréna Pláza)

Kényeztessétek egymást a melegítő hatású DONA masszázskészítményekkel, és élvezzétek, hogy érintéseitek nyomán egyre forrósodik a testetek.
Ha rásegítetek a hatásra némi tüzes vörösborral, az ízlelőbimbóitok sem maradnak parlagon, de akár le is nyalogathatjátok egymásról a különleges, gyümölcsös krémet.

És ha már szóba kerültek az ízlelőbimbók: a mályvacukor íze remekül harmonizál az epres-boros ízvilággal. Ha nem szeretnétek csak a kezetekre és az ajkaitokra hagyatkozni, vegyétek igénybe a modern technika vívmányait, és vessetek be egy kis vibrálást az ügyes kis OVO szerkezettel a test bármely pontját masszírozhatjátok, de érdemes az erogén zónákra koncentrálni, ha igazán forró pillanatokra vágytok.

1521983_644487562277938_986289383_n

Ovo masszírozó – Baci Lingerie (Aréna Pláza)

Mindezek a gyönyör új dimenzióit nyitják meg előttetek, és olyan élményt éltek át, hogy még a szomszéd is rágyújt utána… 😉

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!