A vörös 50 árnyalata, avagy Mikulás-hétvége a Baci Lingerie-nél!

Szépség,Szex(i)

1./ A Mikulás-hétvégével most péntektől megkezdődik a  Baci Lingerie nagy karácsonyi vására!

xmas-flag-ok-1000_1000

Ne felejtsd,  a  fehérnemű nem csupán egy kötelezően hordandó alsóruházat, annál sokkal több. A nőiesség jelképe. A cél az, hogy ezekkel a finom kis módszerekkel vonzóbb legyen valaki önmaga számára is. Az a nő, aki szereti és elfogadja a testét olyannak, amilyen, az szereti női voltát is, belső világát, és így válik kiegyensúlyozott, harmonikus emberré – márpedig az önbizalomnál nagyobb vonzerő nincs!

xmas-1-red-1

És hogy még inkább kedvet kapj a vásárláshoz, most értékes szépítő ajándékokkal is meglepünk!

A szép fehérneműhöz szép ékszer is illik! Ha legalább 10.000 Ft értékben vásárolsz az új Designer Collection darabokból,akkor választhatsz magadnak egy ajándék  Bijoux by Baci gyöngy ékszer szettet (fehér, rózsaszín, piros, fekete színekben), hogy még vonzóbb és ellenállhatatlanabb lehess.

img_1107

  • Ha 20.000 Ft-ért vásárolsz, akkor az ékszeren kívül ajándékba kapsz egy Méthode Jeanne Piaubert PARIS, SUPERMINCE + testradírt és cellulitisz elleni karcsúsító gélt (Trial size).

methode-jeanne-piaubert

packshot-supermince

Több mint 80 év tapasztalatnak és sikernek köszönhetően a Méthode Jeanne Piaubert márka egyedülálló szakértelemmel rendelkezik olyan szépségápolási kezelések terén, mely a szépséget és a jóllétet szolgálja, a legfejlettebb technológiákkal.

A módszer és a márka kialakulását megelőzően, Jeanne Piaubert egy igazi úttörő nő volt, aki már a 20-as években hidat képzett az orvostudomány és a szépségápolás között. Szellemisége a mai napig él, a Méthode Jeanne Piaubert márka mára Franciaország és a világ vezető arc-és testápoló termékei közé tartozik. Teljes körű arc- és testápoló családot ajánl, melyek a márka saját laboratóriumában készülnek. A márka rendkívül innovatív és egyedülálló,  fő profilja a karcsúsítás.

A Supermince+ egy erőteljes, új generációs karcsúsító és cellulitisz elleni kezelés, mely 4 fontos területen fejti ki hatékonyságát:

  1. Idegrendszerre épülő szépségápolás, mely kezeli a stresszt, és fokozza a lipolízist, azaz a zsírfelszabadítást
  2. Anti-yoyo hatásával megakadályozza, hogy a zsír újra beépüljön
  3. Erőteljesen eltávolítja a felesleges zsírokat és cukrokat
  4. Láthatóan feszesít és rugalmasítja a bőrt

Legyél magabiztos és vonzó, és élvezd szépítő ajándékainkat is !  

xmas-2-red-1

ÜNNEPELJÜNK MINDEN NŐT !

xmas-3-red-1

Már megtalálod az üzletekben vagy innen letöltheted  Csajológia magazinunkat, ami tényleg igazán csajosra sikerült. Exkluzív tartalommal, Kálmán Csilla fitneszmodell teljes életmódváltás programjával, és még sok-sok érdekes témával, valamint vásárlási kedvezményre jogosító kuponokkal. Kérd a magazint elsőként az Aréna Pláza üzletünkben,  vagy töltsd le innen ! Akár igényeld az info@angelsbybaci.hu címen, és elküldjük neked.

img_0373

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!