A világ legegészségesebb chips receptje

Fitt / Életmód

Ráadásul még finomabb is… Ha szeretsz nassolni, akkor ezt próbáld ki!

Hozzávalók (4 adaghoz):

  • 2 közepes cékla (megtisztítva, a teteje nélkül)
  • 1 édesburgonya (megtisztítva)
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 teáskanál nagyszemű tengeri só
Chips

Chips

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt 120 fokra. Két sütőpapírral bélelt tepsire lesz szükséged. Szeleteld fel a zöldségeket nagyjából 3 mm vékonyra úgy, hogy nagyjából egyformák legyenek. Az egyik tepsire jöhet a cékla, a másikra pedig az édesburgonya. Oszd két részre a sós olívaolajat, és kend meg őket vele. Fontos, hogy a szeletkék ne érjenek egymáshoz! A cékla nagyjából 1 óra 50 perc alatt sül meg, az édesburgonya pedig körülbelül 10 perccel hamarabb. 1 óra után érdemes megcserélned a két tepsit. Frissen a legfinomabb, de légmentesen lezárva eláll 3 napig.

(sav)

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!