A jó szex 3 fő titka

Szex(i)

Az alábbi szexuális életet javító titkok nem követelnek speciális technikát vagy postán rendelt csodaszereket, legtöbbjük olyan egyszerű dolog, melyet akár otthon is kipróbálhatsz!

1. Fordíts figyelmet magadra!

Ha a tested jó kondícióban van, az nagyban hozzásegíthet a jobb szex élvezetéhez. Íme néhány tipp, mely segíthet:
Tornázz: Javítja az állóképességet, és a vérkeringést (ami elengedhetetlen a bizonyos helyzetekben…). Ezen kívül sokkal fittebb és tónusosabb lesz a tested!

Táplálkozz egészségesen: Az egészséges ételek segítenek megtartani a testsúlyodat, illetve megfelelő kalóriával látnak el a napi testgyakorláshoz, beleértve a szexet is.

Szokj le a cigiről: Ez javítja az egészségedet, illetve a leheleted is frissebb lesz!
Kérj segítséget a problémáidra: Ha szexualitással kapcsolatos problémáid vannak, mint például csökkent nemi vágy, vagy más problémák, kérd szakember segítségét! Ezek a problémák mind kezelhetőek. A nemi úton terjedő fertőzések időben történő észlelése és kezelése, illetve a különböző ideg-és érrendszeri problémák gyógykezelése szintén segít abban, hogy a szexuális együttlétek örömtelibbek legyenek. A gyógyszert mindig az orvosi előírásnak megfelelően szedd!

Legyél szexi!

Legyél szexi!

2. Beszélgess a partnereddel

A kommunikáció a jó szex egyik kulcsa.
Beszélj róla: Lehet, hogy eleinte zavarban leszel, mikor a szexről beszélgettek, de hidd el, megéri!
Légy őszinte: Ha van valami, amit a partnered tesz, de Te nem szereted, vagy kényelmetlen a számodra, ami éppen történik, légy őszinte és tudasd vele.

Koncentrálj a jó dolgokra: Ha valami olyat tesz a partnered, ami viszont jólesik, azt is mondd el neki.
Ha szégyenlős vagy, használj non-verbális jeleket: Mozdulatokkal és különböző hangok kiadásával is tudathatod partnereddel, mit érzel, anélkül, hogy egy szót is szólnál. Tudasd a partnereddel, mit szeretsz az ágyban, és próbáld kitalálni, neki mi esik jól! Ne titkold el, ha nemi úton terjedő betegséged van!

Ne titkold a szexuális problémáidat: Ha csökkent nemi vágyad, vagy más szexuális problémád van, beszélj róla partnerednek, hogy megérthesse, mindez nem miatta van, és segíthessen neked!

A megfelelő kommunikáció mind a szexuális életedben és a partnerkapcsolatodban új távlatokat nyithat! Próbáld ki még ma este!

A csábítás egyik eszköze a szexi fehérnemű!

A csábítás egyik eszköze a szexi fehérnemű!

3. A változatosság gyönyörködtet

A szex az egyik legjobb móka, ám sajnos hajlamosak vagyunk erről elfeledkezni. Csempészd vissza az izgalmat a hálószobába egy kis változatossággal!

Osszátok meg egymással a különböző szexuális fantáziáitokat: Aztán próbáljátok ki azokat!
Dobd fel a ruhatárad: Vásárolj partnerednek néhány szexi Baci Lingerie fehérneműt! A Baci Lingerie elismerten a világ legszexibb fehérnemű márkája, és a legszélesebb választékot kínálja az alkalmi és hétköznapi fehérneműk kategóriájában is.
Próbáljatok ki új, izgalmas helyszíneket!

Vezess „előjegyzést”: Túl elfoglalt vagy? Vezess előjegyzést a naptáradban. Beszéld le előre a szex időpontját, vagy szervezz szexi randit! A jó szexnek nem feltétlenül kell spontánnak lennie.
Álmodozz: Naponta szakíts pár percet arra, hogy a szexre gondolj – hidd el, beindítja a „motort”!

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!