7 dolog, amit a pasiknak tudni kéne a randizásról

Lelkierő

A nézet eléggé univerzális: a randizás szívás. Oké, talán nem mindig van így, de megismerkedni valakivel, azzal az elhatározással, hogy „Talán lefekszünk egymással és / vagy összeházasodni a jövőben valamikor?”, nem jön be mindenkinek.

De mint nő, azt kívánjuk, hogy bárcsak lenne egy lista a pasik hátsó zsebében az elejétől fogva arról, hogy mit lehet és mit nem.

Itt vannak a tények, amiket szeretnénk, hogy a potenciális szeretőnk észbe tartson, amikor udvarolni kezd:

2304-b

1. Hívd el randizni. Igen, sajnos kénytelenek vagyunk ezt az egyértelmű dolgot is mondani. Legyen ez akár a konditeremben vagy a bárban, vagy éppen egy randi applikáción keresztül, a mai fiúk haboznak, amikor arra kerül a sor, hogy kérjenek egy időpontot és mondjanak egy helyet, hogy élvezhessék a társaságunkat. Az okostelefonod és számítógéped mögött való bujkálás ilyen érzéketlenné tett a randizással kapcsolatban? Szánd rá magad, bízz bennünk.

 

2. Egy bókot szívesen veszünk az első randin, de egy agresszív fenékfogdosást nem. Értékeljük, ha megdicsérik a ruhánkat. De azt mondani, hogy a ruhánk szexi miközben hosszan és zavaróan végigsimítják a hátsó felünket? Az nagyon nem. Ez a randi eleje, nem tudjuk, hogy benne vagyunk-e, és még az alkohol sem döntött helyettünk.

 

3. Szeretjük, ha kérdéseket teszel fel rólunk. Ez az egyike azon egyszerű dolgoknak, amit a pasik tehetnek azért, hogy vonzóbbnak találjuk őket. Szeretünk hallani a búvár túrádról, a mamádról, macskádról és a gimis foci bajnokságról, de imádnánk, ha érdeklődnél a mi munkánkról, kutyánkról, tesónkról és a TV függőségünkről is. A „mutass tényleges érdeklődést irántunk” küzdelem valóságos.

 

4. Nagyon sok erőfeszítést tettünk, hogy készüljünk erre. Ne feledd milyen sok időt és pénzt áldozott az álomnő erre a randira. Borotválkozás, manikűr, pedikűr, profi smink, fodrász vagy otthoni frizurakészítés- ez rengeteg idő és pénz. Arról nem is beszélve, hogy milyen nehéz kiválasztani a megfelelő rucit, ami kacér ugyan, de nem túlzás.

 

5. A 3 napos szabály elavult. Ha jól érezted magad, küldj egy sms-t következő nap, hogy elmond. Ne aggódj attól, hogy túlbuzgónak tűnsz. Mi szeretnénk hallani rólad, és egy sms-t írni csak egy perc. Ó, és ne ijedj meg, ha mi írunk neked először. EZ AZT JELENTI, HOGY TETSZEL NEKÜNK.

2228 b

6. Ha ágyba bújunk veled az első randin, az azért van, mert akarjuk. Nem azért, mert könnyűvérűek vagy feslettek vagyunk. 2016 van, és az, hogy az első randin ágyba bújunk veled az egyetlen oka, hogy nem akarsz újra találkozni, köszi. Tettél nekünk egy szívességet.

 

7. Egy kicsit becsípni az menő; leinni magad a sárga földig az nem.  Az alkohol segíthet feloldódni azoknak a csajoknak és pasiknak, akik ágyba bújnának egymással, de azt tanácsoljuk, hogy ne legyél hulla részeg. Nem lesz semmi, ha kidobod a taccsot a taxiban még az első csók előtt.

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!