7 dolog, ami igazán gyönyörűvé tesz egy nőt

Lelkierő,Szépség

Sokan úgy gondolják, szépségük titka a sminkes táskájuk mélyén rejlik. Millió és egy oka van annak, amiért a nők úgy gondolják, hogy a külsőségek jelentik valódi megítélésüket.

7 dolog, ami igazán gyönyörűvé tesz egy nőt, úgy ahogy a smink sohasem!

1. A szenvedélye

A szenvedély nélküli élet egyenlő az unalommal és a kiszámíthatósággal. Nincs vonzóbb annál, mint amikor valaki követi a szíve vágyát és így valódi örömmel éli az életét. Foglalkozni azzal, amit szeretünk egyet jelent az élet élvezetével. Folyamatosan táplálni szenvedélyünk lángját – bármi is legyen az, hihetetlen vonzerő! Egy nő, aki élvezi, az élet pillanatait kivívja partnere és mások elismerését, csodálatát.

Nincs annál szebb dolog, mint végignézni, ahogy valóra váltja és megéli az álmait!

2. Együttérző szíve

Lehet-e valakit szépnek látni, akinek kőből van a szíve? Igazán széppé az teszi a nőket, ha képesek szeretetet adni és gondoskodni. És az, hogy valóban tudjunk másoknak adni: önmagunk szeretetével kezdődik!

3. Az elméje

Él egy hiedelem azzal kapcsolatban, ha egy nő szép, akkor nem lehet okos. Ez a sztereotípia kétféleképpen ítélkezik a nőkről: a túl csinos nő, biztos, hogy nem lehet intelligens. És aki sokat tanul, az biztos, hogy nem vonzó. Pedig egy nő, aki nem fordít időt arra, hogy fejlessze elméjét, olyan, mint egy író, aki soha nem olvas könyveket. Törekedni arra, hogy megértsük a minket körülvevő világot és folyamatosan fejlődjünk nemcsak vonzó, de létezésünk alapfeltétele is. A tudás hatalom.

A nő szenvedélye

A nő szenvedélye

4. Az életszeretete

Ki a ragyogóbb? Egy nő, aki szomorú vagy egy nő, aki tud mosolyogni és el tudja engedni magát? A mosoly ragyogás. Alkalmazzuk amilyen gyakran tudjuk. Ez nem jelenti, hogy mindig pozitívnak kell lenni. De könnyedén venni a dolgokat és képesnek lenni a vidám önfeledt pillanatok megélésére – széppé tesz!

5. Rugalmassága

A rugalmasság nem azt jelenti, hogy teljesen alárendeljük magunkat valaki másnak és lemondunk azokról a dolgokról, amiket szeretünk. A rugalmasság, amikor nem engedjük, hogy a körülményeink határozzanak meg minket. Nem adjuk fel, és bármilyen is a dolgok kimenetele, alkalmazkodunk a helyzethez.

Ez a fajta erő, és képesség csodálatra méltó!

6. Az önbizalma

A beképzeltség és a magabiztosság két külön dolog. A beképzelt nők kérkednek kinézetükkel és folyton megerősítést várnak. A magabiztos nők üzenete: jól érzem magam a bőrömben, szeretem és elfogadom magam!

Ez a fajta kisugárzás pedig őrülten vonzóvá tesz!

A nő energiája kimeríthetetlen.

A nő energiája kimeríthetetlen.

7. Az energiája

Végül, az összes eddigi összefoglalva, ami valójában a nő maga: az ő energiája, rezgése. Amikor a nő követi a szíve hangját, szenvedéllyel él és kimutatja az érzelmeit, nem hajlandó megalkudni, hisz önmagában és méltónak érzi magát az élet ajándékaira, akkor az ő energiája és fénye lesz az a szikra, ami megvilágít mindent és mindenkit a környezetében.

 

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!