6 tipp a kíméletes szakításhoz

Lelkierő

Nem csak a nők sírnak, a férfiak is. Hogyan tudod enyhíteni fájdalmukat? Fogadd meg tanácsainkat.

Ne rombold le az önbecsülését

Figyel oda az önbizalmára. A férfiak személyes kudarcként élnek meg minden szakítást, ezért ne a hibáit sorold fel „válóokként”, hanem hangsúlyozd, hogy miben nem illetettek össze. Így sokkal könnyebben fogja feldolgozni.

Ne mondd el, hogy van más

Ha azzal állsz a barátod elé, hogy beleszerettél valaki másba, összetöröd az önbecsülését, a férfiasságába vetet hitét, és még meg is fog utálni. Azt hiszi ugyanis, hogy ettől ő értéktelen, eldobható és lecserélhető.

2249

Ne áltasd új eséllyel

Ha egy nő dönt, döntése az esetek nagy többségében megmásíthatatlan. Légy hát következetes, mert se neki, se magadnak nem tesz jót a káposzta fölösleges melegítésével.

Ne szakíts dühből

A szakításra nincs megfelelő időpont, de ha egy vita hevében vágod a fejéhez, hogy „vége” biztos lehetsz benne, hogy egy életre megutál és még az együtt töltött szép idők emlékét is utálatos elpazarolt idővé teszed.

Ne hallgasd el a miérteket

A férfi, akit elhagynak , először is megpróbálja felfogni, hogy mi történt, majd kitalálni, hogy miért. Első sorban meg akarja tudni, hogy mit rontott el a múltban, vagy éppen min tudott volna változtatni. Ha kérdezz ne térj ki a válasz elől és légy őszinte.

Ha nem ért a szóból

Amikor nincs mit tenni, légy erélyes. Ha exed nem ért a szép szóból, és még hónapok múlva is zaklat nem maradt más hátra, mint kerek-perec megmondani neki, hogy már egyáltalán nem szereted, és nem akarod látni soha többé az életben. Drasztikus megoldás, de beválik.

Kapcsolódó cikkek

Dr. Hevesi Krisztina: A (tű)sarkamra állok

Egy francia pszichológus, Nicolas Guegue izgalmas kutatási területet választott: eredményei szerint a férfiak kitüntetett figyelemben részesítik a nőket a hétköznapokban, amennyiben a hölgyek magas sarkú cipőt viselnek.

Olvass tovább
Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!

Ne maradj le EXKLUZÍV tartalmainkról,
KÜLÖNLEGES kedvezményeinkről, EGYEDI ajánlatainkról!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess aktuális akcióinkról,
programjainkról, eseményeinkről, legfrissebb tartalmainkról!